Den här veckan har flera hustillverkare meddelat att man varslar folk. I senaste Trähusbarometern skrevs prognosen för antalet nybyggda småhus under 2011 ner från 7500 till 6500 stycken och nu ser vi följderna.

Du kan läsa blogginlägget här: Många varsel hos hustillverkare
 
G
Otroligt glädjande för oss drabbade kunder till Finndomo! Hoppas verkligen att hela verksamheten läggs ner. En företagskultur som, medvetet eller omedvetet, verkar vara att lura så många som möjligt.
Så många kunder som fått sina liv förstörda pga detta vidriga företag.

Många småhusföretag verkar ha samma synsätt på sina kunder men efter Älvsbyhus så verkar Finndomo vara det företag som agerar mest svinaktigt.

Så Staffan, det glädjer mig oerhört att se att ärlighet varar längst!

Byggbranshen verkar vara den bransch som har svårast att förstå att man måste göra förändringar och att den som faktiskt behandlar sina kunder väl har en god chans att överleva även när det blir lite sämre tider.
 
N
Tror detta kan vara ett tidigt tecken på en annalkande lågkonjunktur.
 
Kan vara ett tecken på att byggherrar till småhus har nyktrat till och inte tycker att en husleverans från en trähustillverkare är prisvärd.
Virke för 80-90 tusen,fönster och dörrar 100 tusen, skivor isolering och inrede kan inte bli miljonbelopp hur man än räknar.
Var sak har sin tid och trähusbranschen har kanske sett sin bästa dagar.
Platsbyggt i oorgaiska material är ett framtids alternativ./MLj
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.