Gear4
Iphone XR

Har telefonen med mig i jobbet. Jobbar som maskinförare på kyrkogårdar. Där kan mobilen råka ut för mycket. Och mitt nuvarande skyddskal har börjat gå sönder.
 
T Troberg skrev:
Svar: Gear4.

Motivering: Nu har MC-säsongen börjat, och med telefonhållare på styret för navigering så behöver min lur ett skydd mot humlor, trollsländor, stenskott och annat som vi motorcyklister träffas av. Man vill inte bli stående utan navigering och telefon när man är ute på en långkörning på småvägar där man inte hittar, och man vill inte vara utan telefon om det händer något. Skydd för telefonen innebär trafiksäkerhet.
Telefonmodell: Samsung Galaxy S8 och S9.
 
Annelie Hultberg Annelie Hultberg skrev:
[bild]

Sommartid = uteliv, även för din telefon. Sandstrand, klippor, skogsstigar, vildmark… Telefonen hänger med på allt, var du än är. Tävla här och du kan bli en av två vinnare av ett tåligt och hållbart skal som skyddar telefonen från fallskador på upp till fyra meter. Vinnarna får även ett screen-skydd som skyddar mot repor och sprickor. ZAGG har produkter för din iPhone, Samsung, och Google Pixel-telefoner. Ange i svaret vilket märke och vilken modell du har.

Värde: 2 x 1 000 kr

Så här tävlar du:
Besvara frågan nedan samt motivera
varför just du ska vinna skydd till din mobil, i ett inlägg längst ner i den här tråden.
Fråga: Vad heter serien med skyddande fodral hos Zagg?
Svaret hittar du här: zagg.com/sv

Vinnaren utses fredagen den 3 juni.

OBS!!! Vi bortser från ditt tävlingsbidrag om du inte har fyllt i din profil med fullständiga namn- och adressuppgifter inkl. telefonnr för sms-avisering.
-----------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vi tackar ZAGG för att de sponsrar den här tävlingen.
T tina57 skrev:
Svar Gear4
Har ett barnbarn som får en ny telefon en Samsung s20fe i födelsedagspresent. Den gamla är tappad i golvet ett par gånger. Ett bra skydd till nya telefonen vore toppen.
 
Orientexpressen
Gear4

Naturen är oftast mycket trevlig, men bryr sig inte om moderniteter som fallande mobiler och mobiltillverkare bryr sig heller inte om att mobilen gärna tar sin egen väg ur fickan eller handen och i värsta fall faller mot sin förtidiga skrotning. Värst är när hunden får tag på den och tycker att den är såå rolig att leka med.

Samsung Galaxy S21
 
Gear4
Grabben äter fasiken telefoner, inget skydd har än så länge hållit en telefon hel hos honom någon längre tid. Hoppas ett skydd från ZAGG kan hjälpa.
Just nu har han en troligen reparerbar iPhone XR
 
Den här veckan säger vi grattis till vinnarna @Troberg och @tveksamt, som båda rör sig mycket utomhus, både på vägar och i vildmarken. Vi hoppas att skydden till telefonerna ska komma väl till pass i sommar.
 
  • Gilla
Troberg och 2 till
  • Laddar…
Grymt! Tack!
 
  • Gilla
pjgb
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.