Hej,
Är det nån som använder kamadogrill här?
Är själv sugen med är inte säker på om det är värt investeringen. Julas kostar nu 6000:- och en kamado big Joe 3, som vore mitt önskade alternativ kostar 30 000.
Sen finns det massa andra, ofta från samma fabriker i Kina men som säljs under olika namn och lite skiftande innehåll under locket.
Dessa varianter hade alltså varit kul att höra om.
Även om nån haft Julas variant i några säsonger och kunde recensera den.
Är det nån som använder kamadogrill här?
Är själv sugen med är inte säker på om det är värt investeringen. Julas kostar nu 6000:- och en kamado big Joe 3, som vore mitt önskade alternativ kostar 30 000.
Sen finns det massa andra, ofta från samma fabriker i Kina men som säljs under olika namn och lite skiftande innehåll under locket.
Dessa varianter hade alltså varit kul att höra om.
Även om nån haft Julas variant i några säsonger och kunde recensera den.
Allvetare
· Västra Götalands
· 848 inlägg
Jag har en Primo all in one. Mede in USA
Riktigt nöjd med den. Men det finns många kamados som är tillverkade i Kina som är skit efter ett par år.
Man får lite vad man betalar för.
Riktigt nöjd med den. Men det finns många kamados som är tillverkade i Kina som är skit efter ett par år.
Man får lite vad man betalar för.
Jag har en Habanero XL. Valde mellan den och sumo. Valet föll på habanero pga rostfria detaljer och mer generöst tillbehörspaket. Grillen är bra men det var väldigt struligt med leveranser, reklamation av grill med trasig emaljering (även den andra hade mindre sprickor orkade inte reklamera igen) etc. Företaget har nog ambitionen att leverera en bra produkt men är ungt och och har inte kläm på logistiken och sina leverantörer. Idag hade jag kanske valt en Sumo istället - de har lite mer tillbehör - men det är lite surt att inte ha allt i rostfritt på en produkt som ska hålla många år.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Har kollat in den, den var riktigt bra.K KjellTimell skrev:
Visste inte att Sumon hade så många svagheter, Habaneron verkar ju bättre.J Jonobe skrev:Jag har en Habanero XL. Valde mellan den och sumo. Valet föll på habanero pga rostfria detaljer och mer generöst tillbehörspaket. Grillen är bra men det var väldigt struligt med leveranser, reklamation av grill med trasig emaljering (även den andra hade mindre sprickor orkade inte reklamera igen) etc. Företaget har nog ambitionen att leverera en bra produkt men är ungt och och har inte kläm på logistiken och sina leverantörer. Idag hade jag kanske valt en Sumo istället - de har lite mer tillbehör - men det är lite surt att inte ha allt i rostfritt på en produkt som ska hålla många år.
[bild]
Jag fick nyligen en Thuros T4. Har inte använt den än så jag kan inte säga hur bra den fungerar.
De är gjorda i tyskland och är enkla. Känns bättre av att köpa där än att byta namn från Kina.
Föredrar också en rektangulär grill framför de runda.
De är gjorda i tyskland och är enkla. Känns bättre av att köpa där än att byta namn från Kina.
Föredrar också en rektangulär grill framför de runda.
Jag har en Masterbuilt, som i princip är en snik-Kamado Joe. Helnöjd med den, bra kvalle!
Beställde hem en Big Joe 3 stand alone under black friday. Fick leveransen i februari och har redan kommit upp i ~ 30 grillningar
Provat mycket low n slow och det funkar utmärkt. Inga problem med att hålla tempen under 5-6 timmar, har inte prövat längre då jag haft för ”små” köttbitar på bara 1.5kilo.
Pizzan fungerar också, första gången fegade jag och då blev det inte tillräckligt varmt, andra gången blev det 400-450grader och då blev det bättre.
Helt klart nöjd med köpet, nu sitter man o funderar på om en Joetisseri är värd pengarna
Provat mycket low n slow och det funkar utmärkt. Inga problem med att hålla tempen under 5-6 timmar, har inte prövat längre då jag haft för ”små” köttbitar på bara 1.5kilo.
Pizzan fungerar också, första gången fegade jag och då blev det inte tillräckligt varmt, andra gången blev det 400-450grader och då blev det bättre.
Helt klart nöjd med köpet, nu sitter man o funderar på om en Joetisseri är värd pengarna
Jag har en Kamado Joe Classic II och är svinnöjd, jag fick den i höstas och har använt den hela tiden och under vintern. Betydligt snabbare/smidigare att grilla varmkorv i bröd än att köra dem i ugn eller stekpanna. Eller grädda pizza och baka bröd eller bullar på eftervärmen
Dock sjukt tung att få på plats.
Dock sjukt tung att få på plats.