Hej Skulle vilja veta om någon kan visa lite bilder på Opera 151 från myresjöhus
Vi är mycket intresserade av Opera 151
Förresten om man får ett pris av er på endast huset säg 900000 är då de priset exmoms???
 
danger skrev:
Hej Skulle vilja veta om någon kan visa lite bilder på Opera 151 från myresjöhus
Vi är mycket intresserade av Opera 151
Förresten om man får ett pris av er på endast huset säg 900000 är då de priset exmoms???
Det finne en massa bilder på myresjöhus hemsida, klicka på bilder och sedan på interiör, det finns även en hel del bilder på Opera i deras huskatalog. Priset på Opera varier vart i Sverige du ska bygga. Fick pris i Dalarna och där var priset ca 13 000 kr/kvm. Ta det gånger 151 kvm så får du 1963000 kr. Observera att standarden hos myresjöhus är lite olika beroende på vart i landet du bygger samt vilket kontor du handlar av. De lokala entreprenörkostnader är olika med, så det skiljer bra mycket att bygga i stockholm mot vad det gör i dalarna. Priset är vid totalentreprenad och med moms.

Mvh

anderton
 
Vi skall bygga ett opera och fått kostnad på 2,3 milj. Skall bygga utanfär Lund.
Har dock ändrat än del i planlösningen på ovanplan.
 
Ett gott råd är att inte stirra dig blind på priserna från Myresjöhus. Även om de stämmer för själva huset så tillkommer alltid en hel mängd olika kostnader. Först och främst är det ju tomtkostnaden + anslutning till vatten och avlopp samt el. För att få en dräglig tomt måste du kanske spränga, köpa åtskilliga lass med fyllnadsjord, därefter matjord. Gräs, buskar, träd, huset ska målas, kanske ska ni bygga garage eller carport? Lägga marksten? Vi har just byggt och priset vi fick för själva huset låg med totalentreprenad på ca 1,9 miljoner. Med tomt, carport med förråd samt för att få till en hyfsad tomt har vi hittills lagt ut ca 3 miljoner kronor.
 
Kan det verkligen skilja 3-400000:- mellan länen? Jag fattar ingenting?

Jag har också fått ca 2.300.000:- i Helsingborg, för bara huset med totalentreprenad och kök enligt katalog (ca 30000:- mer än standard)
 
När vi var i Malmö och tittade på ett Kornett visningshus (liknande Opera men större) så var priset högre där eftersom det är ett krav att ha putsad fasad. Här i Linköping har vi inte det kravet.

/Anette
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.