Huset är byggt i början på 1900-talet, har just nu wc uppe och nere. Men vi har 2 problem.

1. Trycket i vattnet på övervåningen är obefintligt. Vi får knappt ut något vatten ur handfatet alls, medans duschen är OK (tänk Finlandsfärja), då trycket åtminstone blir lite starkare när tanken pumpar. Vad kan man göra åt det?

2. Det fullkomligt STINKER avlopp så fort man duschar på övervåningen. Ibland nu även när tvättmaskinen används på nedervåningen, trots att vi gjort rent och täppt där odören tycks komma från. Nu blir det värre och värre för varje dusch och lukten sitter i hela huset tillslut.

Nu är vi på det nyinflyttade och hyr denna fina kåk, och kan därför inte byta och bygga som vi vill, även om värden är mån om att vi får betrakta huset som vårt egna.

Vi hade en slambil här i förra veckan då det bubblade i köket när toan nere spolades. Det slutade tvärt så fort gubben från slam kom till undsättning och ingenting gjordes. Vi kollade brunnarna på tomten men ser inget konstigt där.

Snälla, hjälp oss amatörer. What to do?
 
Puff
 
Kolla om det kommer ut vatten i brunnen när ni duchar. Kan vara stop i röret. Så när ni duschar så trycks vatten åt fel håll mot köket. Om det är halv stop så kan vattnet rinna undan men sakta. Så ni fyller avloppet snabbare än det rinner undan. Så var det hos mig. Blev avloppsbyte i källaren.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.