Marike Marike skrev:
[bild] Så här ser mitt ställbara ut. 1 mm ökar radien 1 mm och diametern 2 mm, men det visste du säkert redan. Skalan på ditt borr verkar helt förvirrat. Använd ett skjutmått att ställa efter och gör ett provhål samt ev finjustera.
Testade att borra i en skräpbit, men såg snarare ut som en krater än ett fint hål! Får försöka hitta en annan lösning helt enkelt.
 
Marike
Ola C Ola C skrev:
22 markeringen sitter inte vid långa strecket utan tre streck bort o ska väl mest va info om minsta diameter som går att borra. Långa strecket vänster om 35 är 25mm.
Precis. Och 1,5 streck vänster om det tänkta 25 är inte 22, det är det som rör till det. Men då det är diametern som anges blir det ju 22. Så de har ju satt det helt rätt.
 
L ludwigdanieloliwer skrev:
Har uppdaterat till korrekta bilder på borr, var fel tidigare.. Det jag inte riktigt förstår är att storleken från 22mm till 35mm är 5mm? hur fungerar skalan liksom? hur många mm innebär ett steg?
Siffran 22 visar det minsta hålet du kan borra. Det skulle egentligen stått 25 över det långa strecket längst till vänster, men det fick väl inte plats/de tänkte att det fattar användaren nog ändå.

Så du ställer in den diameter du vill ha.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.