Den nya layouten ("Nya Inlägg", "Sök", "Snabblänkar" etc) ser toppenbra ut. Forumet är nu så stort att det knappt går att läsa utan att använda "Nya inlägg" funktionen.

Fundering: När man söker fram nya inlägg skulle det vara trevligt att få dessa sorterade avdelningsvis, då är det lättare att välja bort sådant man inte vill se. Vad sägs om det?
 
Absolut, om det går vill jag också ha det. Vi får undersöka saken.
 
Nu har vi kollat lite med vBulletin ang. sortering av nya inlägg per kategori. Det har efterfrågats av flera vBulletinanvändare tidigare. Det finns dock ingen färdig mod av programvaran för den här förändringen och de supportar inte förändringen ifall man själv skulle ge sig in i koden och ändra. Det verkar som att de har tittat på det och tycker att det drar för mycket "kräm" från forumet när man söker på det sättet. Därför avstår vi från att försöka oss på att ändra i Byggahus forums sätt att sortera nya inlägg.

Däremot kanske det kan vara intressant för dig att skapa ett RSS-flöde för de forum du är intresserad av. Den funktionen ligger under Forumverktyg på varje delforum. Det kräver dock att du kör senaste versionen av IE.
 
Eller firefox förståss ;-)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.