Vill ha en svart dusch i nya duschen och hittat en till rimligt pris på Bauhaus; Bluerain mattsvart, cc150 och 10 års droppgaranti. De har ett matchande duschset, även den med 10 års droppgaranti; Bluerain Zone.
Är det någon som har erfarenhet av dem? Skillnad på cc150/cc160? Slitage visar sig väl oftast genom att det droppar?
Tack på förhand om tips och svar!
 
Åsa Lund
Skillnaden mellan 150 och 160 är europeiskt respektive svenskt standardmått
 
  • Gilla
BirgitS och 1 till
  • Laddar…
Måste köpa till ett blandarfäste. Ett i matt svart kostar säkert en slant att köpa till. Som Åsa säger så är 150cc den europeiska standarden, så man låser in sig lite till nästa byte av blandare.. Sen är garantitiden inte ett kvitto på att sakerna är bra, stor chans att saker och ting kommer kännas rangliga och glappiga efter ett par år.
 
  • Gilla
BirgitS
  • Laddar…
Jag har kollat vad ett blandarfäste kostar som rekommenderas till och då åker priset upp en bra bit. Är det bättre att köpa en blandare med cc160 då? Tanken med den långa garantin är väl att de skall stå för åtgärdandet av ev fel? Skall kolla upp andra blandare också där blandarfäste ingår samt större cc-mått. Tack för feedbacken!
 
Det man tappar på gungorna vinner man i karusellen..
Men skulle inte gå för svart!
Vattnet har kalk i sig, det har du säkert inte märkt så mycket av men det är väl för att du har crome/vitt nu och nästan alla andra (men gillar ni å spaya av det 2ggr i veckan så för all del. För du torkar ju givetvis av allt när du är klar...varje gång?). Smaken är ju som baken...
 
BirgitS
B Bagarns28 skrev:
Tanken med den långa garantin är väl att de skall stå för åtgärdandet av ev fel?
Fast det är nog sällan kranar börjar droppa de första 10 åren men det finns ju många andra sorters fel som kan uppstå under den tiden.
 
  • Gilla
ådal
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.