Hej!!
Vi undrar över om det är någon som bygger eller tänker bygga Björkvik eller Alen från Vårgårdahus? Har ni fått offert? Har dem hus som ligger runt 1.6 mil?
Vi har ringt två gånger och frågat men inte fått svar än, det har gått 3-4 v.:confused:
 
Hej! Vi fick prislistor tillsammans med katalogen från Vårgårdahus.

Alen ligger på 1 588 500 och Björkvik på 1 540 700. I den kalkyl som vi fick på ett annat Vårgårdahus tillkom utgifter på cirka 3-400 000 utöver det "grundpris" som står i prislistan. Schakt ingår t.ex. inte...

MVH/ Maria
 
Benareby skrev:
Hej! Vi fick prislistor tillsammans med katalogen från Vårgårdahus.

Alen ligger på 1 588 500 och Björkvik på 1 540 700. I den kalkyl som vi fick på ett annat Vårgårdahus tillkom utgifter på cirka 3-400 000 utöver det "grundpris" som står i prislistan. Schakt ingår t.ex. inte...

MVH/ Maria

Hej!
Tack för svaret.
Vi fick ju också prislistor för Alen men den ligger på 1 729 900, med tomt 100 000, plus andra utgifter hamnar den på 1 999 496
BJÖRVIK 1 764 600 dvs 2 035 005.
Var ska ni bygga?
 
Vi funderar också på att bygga Björkvik, de har en planlösning som passar oss. Vi räknar med att huset går på ca 1800000 utan tomt och anslutningsavgifter. Det är olika vad det kostar beroende på var man bor. T.ex. så har försäljaren som är på Husknuten i Göteborg andra priser än våran försäljare p.g.a att han inte ger totalentreprenad utan delad entreprenad, samt att han inte räknat in schaktning och dylikt i sitt pris. Våran försäljare verkar trevlig och seriös. Har bara positivt att säga än så länge, men vi har inte kommit så långt i våra planer ännu...
 
Vi byggde med Vårgårdahus förra våren.
Vår säljare lämnade en prislista på alla hus. Det var samma prislista som lämnades ut på husknuten, men med lite lägre priser eftersom det var på landsbygd.
Lås er inte vid VH's färdiga "förslag"! När vi byggde så kunde vi ändra om planlösningen så gott som hur vi ville utan någon extra kostnad, vet dock inte om det gäller idag?
 
Är det någon som har bilder på Björkvik? Vårat björkvik är klart i Juli och det vore trevligt om någon hade bilder på huset och planlösning, för alla gör ju olika :)
 
När man ger ris eller ros
Läs det här innan du ger referenser
- Den som ska varna för eller hylla en hustillverkare måste uppge korrekta och fullständiga uppgifter i medlemsprofilen som kan verifieras via Eniro. Detta för att det oftast är kontroversiella uppgifter som måste kunna verifieras av moderatorerna. Lösryckta påståenden från en anonym medlem leder ingen vart. Underbygg dina uttalanden väl så att de är trovärdiga. Undanhåll inte heller väsentlig information.

- Enligt svensk lag är det förbjudet att publicera kränkande information om enskilda individer. Var därför särskilt noggrann med att bara tala om företaget och inte individerna när ni berättar om negativa upplevelser av olika företag.

-- Uppdaterad 20071219 --


Eftersom du inte är sökbar varken via Eniro eller Hitta tar jag bort ditt inlägg.
morsan/moderator
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.