Vilkan leverantör av typhus är specialister på funkis?
Jag vet att Trivselhus har en del i sitt program, men finns det fler som har riktig funkis på sitt program?

Undrande funkis-älskare
 
Dom flesta hus leverantörer har några funkis hus du kan ju kolla på http://www.savsjotrahus.se/index.htm dom har en hel serie som dom kallar funkis.
På Götenehus kan du också finna funkis hus som är ganska så trevliga kolla in länken http://www.gotenehus.se/skisser.html
Hos Värsåsvillan så kan du finna deras funkis serie på den här länken http://www.varsasvillan.se/villafunktion_index.htm

Ja det är bara att söka runt hos leverantörerna eller med www.google.se för att finna funkis hus, lycka till med funkis bygget. ;) ;)

 
Har du sett willa Nordic och den serie som ritas av Nils Nordqvist ?
Skiftesgården !
Kanonhus.
 
Jag har väntat länge på att någon skall nämna Villa Nordic som jag själv tycker är väldigt läckra.
Konstigt nog verkar ingen i detta forum prata med Villa Nordic, är det någon som vet varför?

Pase
 
Vi har precis snubblat över en mkt fin tomt via Willa Nordic. Deras hus verkar väldigt trevliga och vi är mycket intresserade av att fortsätta en diskussion med dem, men jag undrar om de är dyra.

Deras initiala uppskattning av ett hus på drygt 150 kvm plus garage är ca 2,3 milj exklusive tomt. Är det ett ok kvmpris? Huset blir ju ritat helt efter våra önskemål och det ska vara nyckelfärdigt. Dessutom verkar standarden både på huset och inredning vara ganska hög, även om vi naturligtvis är fria att välja själva.

Alla erfarenheter från Willa Nordic vore intressant att höra.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.