Renoverar badrummet och har glömt o beställa fönstret dit. Nu är det 6 veckors leveranstid på fönster med frostad glas , måste ha den om vecka. Funderar på o ta ett fönster med standardglas istället (lagervara). Så kan få den direkt

Nån riktig klippa här på forumet som kan lösa insynsproblemet istället för råglas eller frostad glas ?? pleeeeease Föstret ligger över Badkaret
 
vi köpte typ solfilm men med frostat glas. kan nästan inte se skillnad på riktigt eller frostat. billigt å bra. var noga med luftbubblor bara.
fins på färgaffärer mm
 
det låter som en vettigare lösning än frostat, tycker jag. Ifall du ngn gång tröttnar på det frostade kan du byta ut mot annat intressant mönster - vad det nu än kan vara.
 
På Kreatima i Stockholm kan du köpa plastfilm i olika mönster (jättefina) (du kan även skicka efter det om du inte bor i närheten)och även Ikea har film du kan sätta på ditt fönster.
Det är enkelt att sätta dit. Bara spraya vatten blandat med diskmedel o sen sätter du dit den i ex.nederkant o dra den uppåt. Bubblor o diskmedlet försvinner med hjälp a en fönsterskrapa o trasa.Därefter så skär du bort det som går utanför.

Lycka till!
 
Kolla med någon skyltmakare om de har möjlighet att gravera med en lasergravyrmaskin. Jag har kört en liten provbit på en skrivare med CO2 laser och det funkar utmärkt!
 
Om man är lagd åt det konstnärligare hållet kan man måla på glaset. Gissar att det är en speciell färg som går att ta bort - det måste färghandlaren veta. Då kan du måla det motiv du önskar, eller bara måla med en ljus ellet vit färg.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.