10 års genomrostsgaranti

Skulle vara kul med en fin svart, och stor brevlåda. Har en i blekt plast nu.
 
Vår postlåda blev nermejad för nöjes skull, nu ska vi grannar göra en ny upphängningsanordning för lådorna. Tacksamt med en ny låda. Husdröm 10
 
10 års genomrostgaranti.

Vår postlåda har helt enkelt gjort sitt..
 
10 års Genomrostgaranti
Jag behöver en ny brevlåda, och har inte hittat någon bra förrän nu,en bra snygg brevlåda som mina grannar som har brevlådor bredvid mig ,säkert kommer att köpa, när dom ser vilken snygg brevlåda jag har . Vi bor lite utanför stan och har ett par hundra meter till brevlådan, och Jag hade varit glad o tacksam om jag kunde stoltsera med en snygg brevlåda och post utlämnaren kan lämna posten på ett bra o säkert sätt p.g.a er brevlåda
 
Redigerat:
Svar: 10 års genomrostgaranti.

I princip varje vardag går jag, sambon och 1,5åringen en eftermiddagsrunda och hämtar posten. Bland grannskapets cirka 15 uppradade brevlådor så hittar lilltösen numera själv var den enklaste o tråkigaste brevlådan finns. Vid inflytt så blev det en enkel sålängelösning som så många gånger förr tenderar bli permanent istället.
Det blir mycket barnkläder postvägen och lite extra utrymme hade varit på sin plats, så lilltösen kan få vittja fram sitt spännande paket och inte en avi till postutlämningsstället!
 
Tio års skydd mot genomrost - ja, då blir det uppföljning om 10 år på min brevlåda när vinsten är på plats!
 
U
10 års genomrostgaranti är svaret!

Jag och min sambo fick tillträde till vårt första hus nu för två veckor sedan. Gamla ägaren har dock inte kvar nyckeln så postherren är lite sur att han måste knöla in posten. Och jag får fiska upp våra knöliga brev med en skruvmejsel.

Att det ligger massa fuktig reklam i botten, som jag inte får upp, är bara positivt då vår post blir lättare att fiska upp.
Skadad brevlåda lutar på en pinne framför ett hus, omgiven av löv och en stenlagd gång.
Öppen brevlåda fylld med post och reklam, synlig fukt och smuts, i behov av underhåll.
 
Svaret är 10 års genomrostgaranti.

Jag tänker att den bifogade bilden är motivering nog? Behöver kanske inte nämna att resten av grannarna på gatan har färgglada målade, fina, nya och eleganta brevlådor. Vi skäms! :seenoevil::crysmile: En gammal, möglig och rostig brevlåda vid en gata med grön vegetation i bakgrunden.
 
Svar: 10 års garanti

Vår lilla brevlåda känns som den ska ramla ner från grindstolpen varje gång man öppnar den, så en ny vore på sin plats minst sagt!
 
Svaret är 10 års genomrostgaranti. Inte illa!

En sådan brevlåda hade gjort sig fint intill vårt nybyggda faluröda hus i modern stil. Huset ligger på en höjd och är ett riktigt blickfång, jag är övertygad om att många skulle vilja ha en lika snygg och bra brevlåda som vi! (Om vi vann, om inte övertar jag gärna vinnarens gamla låda, för nu är byggpengarna slut...)
 
Berglunds postlådor har 10års genomrostningsgaranti!

Jag har ett "gulligt" minne från när vår dotter precis läst sig läsa: - Pappa vem är Berglund som bor hos oss? Vi heter ju inte Berglund. Det tog ett tag innan jag fattade att hon läste på skylten längst ner i hörnet på postlådan. - Det är brevlådan som heter Berglund svarade jag. Sedan cyklade hon i runt och tittade på alla brevlådor i kvarteret, nästan alla hette Berglund, -Det måste vara världens vanligaste namn!

Snart flyttar vi till ett nytt hus, men gamle Berglund får stanna kvar. Till ett nytt modernt hus krävs en paketvänlig Berglund för nya tider. Det hade varit gött och vinna en Berglund!
 
Svar: 10 års genomrostgaranti.


Då posten har gjort beslut på att ta bort min box adress, å allt jobb med det. Skatteverket, adressändring osv.
Så vinna en brevlåda hade varit guld. Har till 1okt på mig att skaffa en, annars så får jag åka 6mil för att hämta min post. Så den hade varit riktigt bra med en snygg å säker postlåda
 
10 års genomrostgaranti.

Snösvängen har kört sönder min gamla plastlåda så den håller knappt ihop, dessutom blåser den upp i höst-stormarna.
Det skulle vara trevligt med en ny låda.
Ps Det är jag som sköter snöröjningen i vårt område;-)
 
Svar: 10 års rostskyddsgaranti

Vi har en gammal skev solblekt plastlåda som följde med när vi köpte huset. Vi var på väg att byta den men en dam hade fått sin brevlåda söndersprängd av smällare. Eftersom hon inte hade möjlighet att byta själv så köpte vi en ny till henne och satte upp, istället för till oss själva.
 
Paddannn
Svar 10 år

Vi ska snart flytta till vårt nya hus, på landet. Då behövs det en rejäl postlåda med plats för paket, så man slipper onödig körning till byn bara för att den nya kokboken vi köpte var 2 cm för tjock för vår vanliga postlåda.
Eller strumporna som inte var packade i en plastpåse. Ja, listan kan göras lång på saker som "nästan" kan få plats i en vanlig postlåda men som nästan ändå alltid hamnar hos postombudet.
Och att sakerna som är våra kan få ligga kvar tills vi själva kan hämta in dom är ju guld värt, så att ingen hjälpsam person som har vägarna förbi kan ta våra paket..
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.