Svar: 10 års genomrostgaranti

Vinstskäl:
Efter uppdatering av sommarstugan till fritidshus har vi nu kommit fram till att skaffa brevlåda - och den andra kommer skänkas till vår åretruntboende granne som hjälper oss med allt och lite till…. och som vi aldrig riktigt kommer ikapp med hjälpen……
 
Svar: 10 års garanti.

Vi har en postlåda där locket börjat rosta och sitter stenhårt fast när man ska öppna den. Nästan omöjligt för barnen att kunna öppna den när dom ska hämta posten. En ny postlåda är verkligen ett måste. Berglunds postlådor är verkligen superfina och rejäla och skulle passa superbra hos oss.
 
10 års genomrostgaranti

Vi har köpt en villa från 70-talet. Postlådan är väl okej. Lite ranglig kanske och färgen har väl gjort sitt. Problemet är att det inte finns någon nyckel till postlådan. Vi har frågat de som sålde villan (dödsbo) efter nyckel men de hade ingen aning om vart den tagit vägen. Tanken är ju att lådan ska vara låst och brevbäraren ska lägga i breven i inkastet uppifrån men nu har även han/hon upptäckt att lådan inte är låst så brevbäraren öppnar dörren på lådan ibland. Ibland har det gått lite för snabbt när de stängt den så när man kommer hem på eftermiddagen står postlådan helt öppen. Har man riktigt tur så har något brev blåst ut och hamnat i en härlig geggig vattenpöl.
 
Svaret är 10 års genomrostgaranti.

vi ska snart flytta in i vårt första hus som är under uppbyggnad nu. En sådan här snygg brevlåda hade passat perfekt till huset
 
Hej. Vi bor i en samfällighet med brevlådan en bit från huset och i dessa tider kan det vara bra att ha en stabil låda som har en 10 års genomrostgaranti.
 
10 års genomrostgaranti

En ny snygg låda hade passat oss perfekt, våran nuvarande har någon skruvat ihop med trallskruv och är lika vattentät som ett durkslag!
Där av är blöt post mer regel än undantag!
 
Svar: 10 år

Den jag har saknar möjlighet att sättas fast o jag har inga nycklar så den är ständigt öppen. Vredet går ibland runt runt så ibland är det svårt få ut posten. Sitter just nu med spännband runt pelare. Köpt på rea o missade att det inte kom med lås eller upphängningsmöjlighet. Dyr var den också
 
  • Svart brevlåda som saknar fastsättningsmöjligheter och lås, med vred och spännband runt en pelare.
  • Brevlåda fastsatt med spännband runt en pelare, kan inte stängas och saknar lås.
10 års genomrostgaranti.

Vår brevlåda skulle verkligen behöva en uppdatering. Den är skev, dörren klämmer och låset har gått sönder. Visserligen är dörren extremt trög att öppna eftersom den är skev, så att den är så svåröppnad att man tror att den är låst om man känner på den :) Läckan är lagad med ”gojs”, så den håller nog ihop ett tag till. Men en uppdatering av postlåda vore mycket välkommet ändå :)
 
10 års rostgaranti! Flyttade in i huset 1996. Huset hade då en brevlåda från Berglund, den lever fortfarande men är värd att få gå i pension nu och ersättas av en ny och fin!
 
Postlådor från Berglund har tio års genomrostgaranti!

Äldsta grabben (4 år) har nu upptäckt hur roligt det är när det kommit post och med tanke på hur frekvent han öppnar och stänger lådan är det nog bara en tidsfråga innan den lilla klena nyckeln ger vika, tyvärr lämnade den förra ägaren endast en nyckel efter sig.
 
Svar: De har 10 års genomrostgaranti!

Motivering: Med ett skevt brevlådelock och kraftiga vindar i kombination med rusk och regn är det inte ofta vår post är torr när vi hunnit hämta den 200m från huset. Med denna vinst kan vi slippa oroa oss för förstörd post, och leva i nuet.
 
Svar: 10 års genomrostgaranti.

När vi flyttade till hus för några år sedan köpte vi en lågpris-postlåda av mindre modell. Som sådan fyller den visserligen sin funktion, men behovet har förändrats.

Post Nord har i större utsträckning börjat leverera paket till lådan, och delar ut post varannan dag hos oss. Att paket kommer till lådan är vi visserligen tacksamma för, men att de hängs i små krokar utanpå lådan för att de helt enkelt inte får plats känns sådär.

För liten låda har sina uppenbara nackdelar. Att den fortfarande till dags dato hänger i sin temporära buntbands-upphängning är på gränsen till skämmigt.

Hoppas på en välbehövd knuff i baken så att detta blir av i myllret av allt som behöver fixas. Bättre knuff än vinst av en stadig låda från Berglund har jag svårt att se!
 
Najkire
Svar 10 års garantitid för genomrostning.
Min nuvarande låda har snart gjort sitt så en ny passar mig bra.
 
Svar 10 års genomrostningsgaranti

Vem vill inte vinna en stilig, stabil och med hög kvalite postlåda.
Vår låda i dag är ett riktigt aprilskämt. Skadad och sliten från väder och vind, inte att glömma bucklig med fint genomrostat dropphål då locket inte går att stänga efter brevbäraren varit förbi.
 
H
Svar: 10 år
Klart man vill vinna en stor fin kvalitetsbrevlåda där det får också får plats större brev och och även paket utan att brev och paket blir blöta! Denna vinsten blir snygg och passande till det nya huset som ligger i ett villaområde lite utanför stan!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.