963 700 läst · 13 177 svar
964k läst
13,2k svar
Vad blir det för mat?
länge sedan man fick hemmagjord blodpudding... tog reda på blodet vid slakten.. likaså blodpaltsamlarpådetmesta skrev:
blod och rågmjöl. fina grejer med hemma fläsk.. det där köpta är ju för fint..
Ska vara gott om flöt.. amerikanskt fläsk är närmaste idag.. industri gris är för stressad..
@AndersMalmgren
Ska väl tillägga att jag inte kan sticka under stolen med att jag blir rätt hungrig när jag ser vilka rätter du lägger upp
Ska väl tillägga att jag inte kan sticka under stolen med att jag blir rätt hungrig när jag ser vilka rätter du lägger upp
Vi äter oftast vegetarisk/veganmat. Äter kött också, men det har vi inte så ofta hemma. Äter kött oftast när vi går på restaurang.
Nåväl, dagens middag blev en kikärtspanna med citron, vitlök och lime. Till det en morotsallad med vinegrättdressing och en rödkålssallad med honung och balsamvinäger. Och en bit äkta baguette från franske bagaren här i stan. Och till det ett par glas vitt vin.
Nåväl, dagens middag blev en kikärtspanna med citron, vitlök och lime. Till det en morotsallad med vinegrättdressing och en rödkålssallad med honung och balsamvinäger. Och en bit äkta baguette från franske bagaren här i stan. Och till det ett par glas vitt vin.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
La in min bild av vår vardagsmiddag som kontrast till alla fantastiska middagsbilder.
Ofta blir det dessutom annars en sallad med feta, avokado eller ägg. Eller med kyckling om det finns rester.
Vi har ju väldigt varmt på dagarna just nu (27-32) så lättare mat är det man längtar efter och orkar äta.
Men har både grill och rök som vi använder ganska ofta (Men inte nu under högsommaren.) Portugiser är däremot ett köttätande folk. Alla, precis alla har en grill, kan man inte grilla hemma så ställer man grillen på gatan.
I kväll blir det laxkotletter med buljongkokt couscous och kall youghurtsås med oliver, kapris, citron (hemodlade) och timjan.
Ofta blir det dessutom annars en sallad med feta, avokado eller ägg. Eller med kyckling om det finns rester.
Vi har ju väldigt varmt på dagarna just nu (27-32) så lättare mat är det man längtar efter och orkar äta.
Men har både grill och rök som vi använder ganska ofta (Men inte nu under högsommaren.) Portugiser är däremot ett köttätande folk. Alla, precis alla har en grill, kan man inte grilla hemma så ställer man grillen på gatan.
I kväll blir det laxkotletter med buljongkokt couscous och kall youghurtsås med oliver, kapris, citron (hemodlade) och timjan.
richardtenggren
Ingen-gör
· Norrlandet
· 6 586 inlägg
richardtenggren
Ingen-gör
- Norrlandet
- 6 586 inlägg
Tycker det ser proffsigt ut!Hemmakatten skrev:La in min bild av vår vardagsmiddag som kontrast till alla fantastiska middagsbilder.
Ofta blir det dessutom annars en sallad med feta, avokado eller ägg. Eller med kyckling om det finns rester.
Vi har ju väldigt varmt på dagarna just nu (27-32) så lättare mat är det man längtar efter och orkar äta.
Men har både grill och rök som vi använder ganska ofta (Men inte nu under högsommaren.) Portugiser är däremot ett köttätande folk. Alla, precis alla har en grill, kan man inte grilla hemma så ställer man grillen på gatan.
I kväll blir det laxkotletter med buljongkokt couscous och kall youghurtsås med oliver, kapris, citron (hemodlade) och timjan.
(Kanske inget som jag äter, då jag är dålig på att testa mat utanför min komfortzon, önskar dock att jag åt allt! )
Renoverare
· Stockholm
· 18 239 inlägg