Tja vi har nu äntligen kommit igång med bygget, man tror & hoppas på att allt skall gå som på räls, men det gör det ju aldrig.

Val utav tomt har strulat till det hela, resulterade i 6 månaders förskjutning samt i två nybyggnadskartor och en del förtvivlan.

Men men, nu är huset på plats och snickarna håller på för fullt att färdigställa huset, inflyttning är planerat till mitten utav Maj 07.

Lite om modulent:
Då vi började titta på hus så stod vi i valet och kvalet mellan 2 stycken husfirmor, A-Hus eller Modulent. Tillslut var det huset som fick styra, vi blev jäkla förtjusta i Sundborn 2 & då med Mårbackas bula. Och så fick det bli..

Hittills så har allt flutit på bra med Modulent, nära och bra kontakt & dom känns måna om att vi skall ha all information. Sedan att dom tar ett total ansvar är också jäkligt skönt. Vår modulent kontakt har stressat på hos komun & fixat och donat för markberedning & grund. Vi har i stort sett bara behövt att välja "tapeter" ;)

Om ni är intresserade så kan man följa bygget på följande adress:

-> Länk: Husbygget

Ha det bäst,
/Robban
 
Vilket fint hus ni bygger
 
Man tackar, vi ser fram mot att snart kunna flytta in..
 
Skulle så gärna vilja se din blogg om husbygget. Kommer dessvärre inte in på länken "husbygget" som du bifogat. Har precis beställt ett Sundborn 2 och väntar spänt på leverans i september. Spännande, spännande...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.