Är dett någon som har byggt ett dubbel garage i den här storleken ? lösvirkes, är intresserad av pris o dyligt , all info uppskattas . / hej hej
 
Vi kommer landa på ca 50 kvm dubbelgarage inkl förråd. Återkommer när jag får priset i veckan!

Vad har ni för uppvärmning Mike?
 
Vi har haft vårt varmgarage med vattenburen golvvärme i 4 år nu och alla bilar mår kanon...ingen rost. Ev. fukt tas ut med en fuktdriven fläkt så det torkar upp på nolltid. I vintras körde jag in bilen täckt med snö för att kolla och ett par timmar senare var det torrt.

Sen mår ju bilen bättre av att starta varm = mindre soppa.
 
Bilen rostar mest av saltet som är på vägarna vintertid så en avspolning innan garaget är bäst för bilen och om man har betongplatta i garaget :)
 
Älvsbyhus dubbelgarage är på 40kvm utvändigt.
https://www.alvsbyhus.se/

Mitt är på 45kvm (rymmer 2 bilar snöskoter och arbetsbänk...försöker hålla garagetgolvet rent från skrot, har ett stort hobbyrum i källaren så garaget duger gott åt mig)

Om du rymmer och har råd med större så är det nog skönt med åtminstone 45-50kvm....om du tänkt använda det till något annat än bara parkera två bilar.

Köp en stoooor port så får du ju ett stort garage om du kör ut en bil.

Bra pris...eller ?
http://www.lovangersbygg.se
 
Jag har byggt ett dubbelgarage på 40 m2. Jag fick inte bygga större pga detaljplanen. Det är 6,4 m brett och 6,3 m långt. Det är nog minimum för att kunna användas som dubbelgarage, helst ska det vara uppåt 50 m2.

Efter grundlig research beställde jag från Björklidens. http://www.bjorklidens.com/

Jag valde till underlagstak av råspont och papp samt isoleringssats. Takpannor tog jag från husleverantören, portar från Skånska Byggvaror. Grunden gjorde byggaren samtidigt som husgrunden. Byggde ihop garaget själv med hjälp av svärfar.

Grunden 40 000 kr
Byggsats 78100 kr
Takpannor 5665 kr
Två motordrivna garageportar 15370 kr
Summa 139 000 kr

Har sedan köpt elgrejor till garaget för ca 5000 kr. En kompis installerade.

Jag är mycket nöjd med kvaliteten och känner att jag fått mycket garage för pengarna.
 
Vi tog ett garage från vår husfirma och det blev ettt enkelgarage på 34kvadrat. Oisolerat men med isolerad dörr, fönster samt port. På taket blir det takpannor.

Grunden har jag fått fixad men garaget bygger jag själv. Priset hanar på 27000kr för grunden/plattan och 71000kr för garaget. Helt ok tycker jag.

/Pajen
 
Det blir nog ett stort enkel garage som rymmer arbetsbänk och föråd , med en carport på sidan ( under samma tak ) så behöver man inte alltid köra in bilen, så då kan man ha den ute utan att den blir snöig / mvh
 
Precis, stort enkel garage med carport och förråd längs kortsidan.

Men vart hittar man ritningar på detta?

Mats
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.