Äntligen, inte en enda dag för tidigt så har vi äntligen fått telefonen inkopplad. Nu återstår att få bredbandet att fungera. Ska man behöva göra samma resa med bredbandet som med telefonen? Telia är ett underbart företag....... (tolka det som ni vill ; :p )
 
Nu har vi fått ett datum för inkopplingen av ADSL. Det blev mycket strul men tillslut hittade vi rätt i organisationen igen. Nu är det bara att hoppas att det inte strular något mer.
 
Inte en dag för tidigt så fick vi inkopplingen av vårt bredband. Det blev snarar väldigt många dagar för sent. Hur som helst så är vi nu mer med på nätet igen.
 
Nu när vi äntligen har fått bredband igen så passar vi på att uppdatera vårt fotoalbum med efterlängtade bilder från vårt bygge. Man kan hitta bilder i sektionerna ute, inne och i den helt nya sektionen Flytt. Vi kommer självfallet fortsätta uppdatera allt efter som, det finns många bilder som väntar på att bli publicerade. Fler bilder kommer i helgen.
 
Igår kväll hyfsade vi till fotoalbumet lite, sorteringar och funktioner är nu fixade.Efter vi hade pysslat med sidan surfade vi runt och upptäckte att vår blogg är den mest besökta bloggen med anknytning till Västerås på bloggportalen. :)
 
Nu är vi äntligen officiellt inflyttade. Vi firade det och våra födelsedagar och helgen. Bilder från festligheterna finns på bloggen för den som vill se vilka gäster vi hade eller hur vi hade möblerat till festen.
 
Idag startade vi en presentationen av huset rum för rum med början i lilla badrummet. Vi har också börjat med att visa vår planlösning, även här rum för rum. Idag börjar vi med att 'presentera' lilla badrummet på nedervåningen med text och en hel del bilder.
 
Presentationen var omtyckt så vi fortsätter med nästa rum till helgen. Vår hemsida har nu haft 50.000 unika besökare, det är både otroligt roligt men samtidigt lite respektingivande att så många läser vår 'dagbok' ;) Vi kommer att fortsätta skriva och beskriva vad vi gör, i helgen så blir det arbete med vinterträdgården så förhoppningsvis kommer vi publicera lite byggbilder.
 
Vi har publicerat några få byggbilder idag efter hamrandet på vinterträdgården. Imorgon fortsätter 'presentationen' av huset med nästa rum.
 
Uppladdningen inför helgens tomtarbeten har börjat idag. Vi var och hämtade en byggsats till en mur, alltså tog vi en sväng till grustaget och plockade sten. Bandtäckningen av vinterträdgården har kommit igång idag också. Bilder finns på sidan för den som vill se.
 
Robban är så glad och måste bara få säga att han är kär i det bandtäckta taket som börjar komma på plats på taket till vinterträdgården. Visst blir det fint? :)
.IMG_4004-735531.JPG
 
Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade vår 'tråd' här på forumet. Mycket har hänt hos oss sedan sist och det har faktiskt hänt saker här på forumet också.

Det senaste som hänt hos oss är att lokaltidningen börjat länka till vår sida. Det som hänt här i forumet är att signaturerna tagits bort, därför vill vi påminna om att adressen till vår sida är H U S I H E L V E T E . S E
 
Längesen Robban & Maria.. Skönt att sommaren börjar närma sig och att man får sätta igång med alla måsten igen.. Hahaha. Skämt åsido, ni har fått ett fint hus och hoppas att allt går som planerat, väntar med spänning på eran målning av huset. Mvh/ Linda
 
Ju mer man jobbar och fixar och donar ju mindre hinner man uppdatera sin blogg och skriva här på forumet. Vi har i alla fall kommit igång med målningen och vi har lagt ut lite bilder på målningen på bloggen för den som vill se. När vi målade grundfärgen så hade vi en strid mot solen. Nu när vi börjat med täckfärgen så är det en kamp mot regnet. Aldrig ska man få vara nöjd. ;)
 
Bekanta till oss har drabbats av varje nybyggares mardröm, de har drabbats av inbrottstjuvar. Inbrottet skedde dagarna innan inflyttning. Hela historien har vi på vår sida, det är en tråkig historia.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.