Funderar på att skaffa tvättmaskin till mitt badrum. Går det att dra avloppslangen till vattenlåset på handfatet även om slangen kommer behöva gå längs golvet en bit? Eller blir vattnet fast vid den lägsta punkten och allt blir pannkaka?

Om man istället tvingas lägga avloppsslangen i duschavloppet. Finns det någon lösning för detta numera som inte ser förjävligt ut? Alltså som att dammsugarslangen försökt para sig med duschavloppet - en skapelse man dessutom kommer snubbla på varje morgon framöver?
 
  • Gilla
Johannaei och 1 till
  • Laddar…
E Ecke1 skrev:
Går det att dra avloppslangen till vattenlåset på handfatet även om slangen kommer behöva gå längs golvet en bit? Eller blir vattnet fast vid den lägsta punkten och allt blir pannkaka?
ja du kan dra avloppet och koppla in ovanför vattenlåset på handfatet , spelar ingen roll om slangen ligger på golvet en bit
 
Det brukar inte funka att dra avloppet från tvättmaskin till golvbrunnen under duschen. Avloppsslangen måste gå upp över en viss höjd för att tvättvattnet ska stanna kvar i maskinen under tvättcykeln. Lägger du slangen platt längs golvet kommer maskinen aldrig att fyllas upp med vatten.
Så, det ska vara lite vatten kvar i slangen nere vid golvet, det ingår i konstruktionen
 
ÅkeSun ÅkeSun skrev:
Avloppsslangen måste gå upp över en viss höjd för att tvättvattnet ska stanna kvar i maskinen under tvättcykeln. Lägger du slangen platt längs golvet kommer maskinen aldrig att fyllas upp med vatten.
Fel
avloppspumpen sitter i botten på tvättmaskinen och avloppslangen går ut i ovankant på maskiner ,så slangen behöver inte lyftas
 
  • Gilla
ÅkeSun
  • Laddar…
A
T tergo skrev:
Fel
avloppspumpen sitter i botten på tvättmaskinen och avloppslangen går ut i ovankant på maskiner ,så slangen behöver inte lyftas
Omfg!
Långt ifrån alla har hög genomföring i bakstycket.
 
  • Gilla
brfbo och 1 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.