Makita kyl-/värmeväska DCW180Z utomhus bredvid tält och närbild på dess kontrollpanel.

Denna veckas vinst är Kyl-/värmeväska DCW180Z från Makita, den perfekta kylboxen som även har varmhållningsfunktion! Upplev lyxen att alltid ha kalla drycker eller glass tillgängligt, eller att pizzan hålls varm när du arbetar långa dagar. Väskan rymmer hela 20 l och drivs på flera olika sätt. Ett eller två Makita 18V LXT®-batterier, elsladd för 220V, 12/24V för bil eller husvagn. Var du än befinner dig kan du hålla maten fräsch och drycken kall. Den har flera praktiska funktioner, bl.a. USB-port i batterifacket och kapsylöppnare på utsidan. Powerpack med två 6Ah batterier och snabbladdare medföljer.

Totalt värde: ca 9 200 kr

Så här tävlar du:
Besvara frågan nedan samt motivera varför just du ska vinna Makita kyl-och värmeväska, i ett inlägg i den här tråden.
Fråga: Mellan vilka temperaturer kan Makita-väskan hålla kyla respektive värme, som lägst och högst?

Vinnaren utses fredagen den 4 juni.
OBS: Kontrollera gärna att den adress du angett på din profilsida fortfarande stämmer.
Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås inom två veckor.
-----------------------------------------------
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vi tackar Makita för att de sponsrar den här tävlingen.
 
  • Gilla
Tobbem72 och 20 till
  • Laddar…
Svar: Väskan har en kylförmåga -18°C till +10°C och värmehållning upp till 55°C.Detta vore perfekta vinsten, speciellt med ytterligare ett år med hemester.
Nybyggd altan och inglasat uterum kommer att kräva snabb tillgång till kall mat och dryck.
Även när vi ger oss ut på äventyr över dagen är det trevligt att kunna servera kalla dryck och fräsch mat till familjen när vi stannar till med bilen.
 
Redigerat:
Sommarens slit i trädgården hade underlättats om man aldrig hade mer än en arms längd till "kylen"

Kylväskan kyler från - 18 till 10+
 
Svar: Väskan har en kylkapacitet på -18 ° till 10° C och den kan också uppnå en uppvärmningstemperatur på upp till 55° C.

Motivering: frugan köpte en Makita-gräsklippare förra året, men nu har hon ställt in siktet på robotgräsklippare.. Med en sån här kanske jag kan locka henne att behålla det senaste tillskottet till vår batteri-systems-samling ! (jag vill ju köpa fler verktyg från Makita.. :D)
 
Kylkapacitet på -18 ° till 10° C och den kan också uppnå uppvärmningstemperatur upp till 55° C.

Vore guld med ett par 6Ah batterier och ny snabbladdare.
 
  • Gilla
Canon123
  • Laddar…
Kyla från -18gr till +10gr. Sen uppvärmning till 55gr.

Vore perfekt att kombinera batteriladdning med ölkylning vid kommande altanbygge(y)
 
Vore helt perfekt att alltid ha tillgång till kyld dryck i sommarens projekt, altan 110kvm plus ommålning av huset.

Svar: Kylkapacitet på -18 ° till 10° C och den kan också uppnå uppvärmningstemperatur upp till 55° C.
 
Svar: Kylkapacitet på -18 ° till 10° C och uppvärmningstemperatur upp till 55° C.

Långa resor i bil med familjen och hunden nu i sommar då något annat inte är att tänka på. Denna väska hade då passat perfekt.
Kör även långa sträckor i jobbet och kan man då slippa äta dålig vägmat så skulle denna lösning vara perfekt.
Så två behov helt enkelt.
 
Svar: Väskan har en kylkapacitet på -18 ° till 10° C och den kan också uppnå en uppvärmningstemperatur på upp till 55° C.

Motivering: Den ultimata kylväskan att ta med på fisketuren, för kall dryck måste finnas i båten! Skulle det vara så kan jag även hålla lunchen varm för alla i båten. Även om jag inte får någon fisk och kommer sist i tävlingen kan jag trösta mig med att jag har den coolaste kylväskan på båten och den enda, förmodligen.

/Tobias
 
Svar: Väskan har en kylkapacitet på -18 ° till 10° C och den kan också uppnå en uppvärmningstemperatur på upp till 55° C.

Motivering: Att alltid vara försedd med kall hälsodryck gör underverk för mitt höga blodtryck.
 
engs
Svar: -18 ° till 10° C kylning, värme upp till 55° C.

Kylväska har jag men en som klarar under nollan visste jag inte ens existerade, tänker på när man köper en åttondels nöt (i vilket fall den mer känsliga färsen borde få plats) eller liknande som ska fraktas en bit vore det perfekt. Glamping med barn som är extremt petiga med maten vore det en fin lösning också, dvs kunna ta med sig sådant man vet de äter.

Förövrigt borde vinnaren plockas från någon av de som postat i denna tråd, tidsstämplat innan denna tävlingstråd skapades. ;)
https://www.byggahus.se/forum/threads/makita-klubben-foer-noerdar.282885/
 
Redigerat:
Då sticker jag ut hakan lite grann och säger -18°C till +60°C beroende på var man läser. I annat fall så är det -18°C till +55°C.

Kylväskan ska man givetvis stolt visa upp på stranden och sedan njuta av allas avundsjuka blickar :cool:
 
Redigerat:
tommib
Svar: Kyla -18 till +10 grader Celsius, och kan också värma upp till 55 grader Celsius.

Den väskan skulle vara perfekt för sommarens kommande långsemester i bil med barnen. Förutom att hålla maten kall så får jag med batterier till mina Makita elverktyg så jag kan ta med dem för lite gerillasnickrande på resan. Eftersom väskan tar rätt mycket plats så är den också en utmärkt anledning att köpa en ny bil vilket vi skulle behöva men inte kommit till skott med av olika anledningar.
 
Svar: Väskan har en kylkapacitet på -18 ° till 10° C och den kan också uppnå en uppvärmningstemperatur på upp till 55° C.

Med små barn är det väldigt praktiskt att kunna ha maten redo när den behövs, det innebär även att kunna ta med den på diverse utflykter. Att alltid ha varm mat och kall dryck, eller tvärt om, eller annan kombination när man är ute på vift vore fantastiskt. När andra kanske främst ser fördelen nu inför sommaren känner jag mest av fördelen när vi ska introducera honom till slalombacken i vinter och att då kunna ta humörpaus med en mugg varm choklad och lite varm mat som den stora fördelen.
 
Kylkapacitet på -18 ° till 10° C och värmekapacitet upp till 55° C.

Nu när sommaren sakta men säkert börjar finns ju inget större vardagslyx än att ta båten ut till holmarna och äta kvällsmat på klipporna medans solen går ner i väst. Att ha möjlighet att kunna ta med sig båda varm eller kall mat ut hade ju varit guld värt!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.