Nu har vi hittat "VÅR" tomt om allt går som det ska och det inte blir något fantasipris på den. Nu börjar man kunna leta efter ett passande hus också, men det är ju ingen brist på tillverkare direkt! :)

Finns det någon som nyligen byggt FH:s Domherren??
Är lite nyfiken på priser på totalentreprenad. Vad har ni gjort för ändringar, tillval? Något ni skulle gjort anorlunda?
 
Vi flyttade in i fredags, jag har tyvärr inga aktuella priser på helentreprenad. Vi valde åtagande 1,2,3, vvs och el från FH. Tillvalen vi gjorde var: ivt 495 twin, liggande/stående panel, extra isolering i platta, spånskiva under gips, kök med herregårdstillbehör, andra ytterdörrar, kamin, stor veranda, dubbel altandörr, nockdekorationer, vi köpte själva inredning till wc och bad m.m. Vi valde bort vitvaror och köpte egna vid en lokal handlare. Tyvärr har vi bott där för kort tid för att upptäcka något som vi skulle ha gjort annorlunda. Vi är otroligt nöjda med FH som lösvirkesleverantör, vi är även nöjda med entreprenörerna som vi blev rekommenderade av FH. Allt har fungerat bra utan några större problem, de mindre har lösts på ett bra sätt.

Lycka till!

Pernilla
 
Vad kostade det med åtagande 1,2,3 VVS och el då?
 
För standardutförande betalade vi:

Åtagande 1:84 250 kr
Åtagande 2:70 250 kr
Åtagande 3:42 500 kr

El: 62 000 kr
Vvs: 139 000 kr



Pernilla
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.