33.6 liter

Vi skulle behöva en av i sovrummet, söderläge och timmervägg= stekheta nätter. Mest skulle nog vår 3-månaders uppskatta den.
 
33.6 liter/dygn. Har stora fönster som medför stark värme inne på sommaren när solen ligger på och det blir olidligt varmt.
 
Svar: 33,6 liter/dag

En luftkonditionering skulle förgylla våra varma sommardagar. Det är underbart med lite värme men på nätterna mår vi alla bäst av ett svalt sovrum, och vad passar då bättre än en tyst Cortina Silent.
 
33.6 liter/dag..................

Den skulle sitta perfekt uppe på barnens vindsvåning där blir det som en bastu under vår/sommar..................
 
Fråga: Vilken kapacitet för avfuktning har Cortina Silent (liter/dag)?
Svar: 33,6 liter/dag

Motivering:
När det varit varmt ute och solen ligger på så har det varit väldigt varmt inomhus. I vanliga fall hade man kunnat öppna fönster/dörrar men då vår 2åriga son (redan) är så fruktansvärt pollenallergisk så måste vi försöka hålla hemmet fritt från pollen. Och pga tidigare nämda allergi behöver sonen vara inne så mycket som möjligt varför en Bäst-i-test AC hade gjort livet mycket behagligare!
 
Svar: Avfuktning: 33,6 liter/dag

Vi har två underbara barn.
Men den här 8h wrestling-matchen, som pågår varje natt med fyra i ringen. (alltså våran 180 sängen). Hade en frisk bris i arenan inte skadat!
Håller tummarna för vinst!
Mvh Andreas, The undertaker
 
33,6 liter

Skulle jag vinna denna skulle barnen få den då de behöver svalkande rum nu till sommaren.
Allt för barnen.
 
Avfuktning: 33,6 liter per dag

Huset har sol på sig från morgon till kväll. Det blir otroligt varmt inomhus sommartid. Barnen har redan tagit fram sina bordsfläktar för att kunna somna på kvällarna.. den här vinsten skulle hela familjen bli glad för!
 
svar: 33,6 liter/dag

Nu när vädret körde en förhandsvisning på sommarvärme under ett år dagar, tog nattningen av sonen helt plötsligt 1,5 timme extra för att det helt enkelt var för varmt för den stackars svettiga grabben att komma till ro. Så nu är vi definitivt i stort behov av en bra luftkonditionering för att någon i familjen ska kunna få sömn när sommaren väl anländer ☀️
 
Apparaten har kapacitet för 33,6 liter/dygn.

Vårt hus har den mindre fantastiska egenskapen att all värme hamnar på övervåningen på sommaren, men ingen värme på vintern.
Snedtak med tunn isolering, fönster i främst öster- och söderläge och sovrum uppe gör att vi varje kväll under sommarhalvåret somnar i bastun och vaknar i helvetet.
 
33,6 liter/dag! Kvinna i klimakteriet med värmevallningar, luftkonditioneringen skulle gå på högvarv året om och öka min livskvalitet så markant!
 
Svar: Avfuktning: 33,6 liter per dag
Motivering: Sommaren kryper runt hörnet, och i ett gammal stenhus är det skönt att slippa ta hål i väggen.
Ett stenhus är svårare att ventilera ut då stenarna maganiserar värmen, så en avfuktare som fungerar med fönster hade varit toppen och gett lindring på årets varma dagar!
 
Svar: 33,6 liter/dag.

Kombinationen sommar & gigantiska fönster i rent söderläge visade sig att vara en rejält varm historia.
Flämt!
 
  • Avfuktning: 33,6 liter/dag
  • Den skulle göra underverk i vår källare som emellanåt blir rå och fuktig
 
Svar: Den kan avfukta 33,6 liter/dag

Min mor har en gäststuga där min bror med familj brukar bo när de hälsar på på somrarna. Det eviga samtalsämnet är att de inte kan sova där för att det är för varmt och det vore skönt att få tyst på dem. :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.