Jag undrar om någon har erfarenhet av att ha byggt fritidshus från Värsåsvillan? Hur är de att samarbeta med, och är ni nöjda med huset?
 
Hej!
Bygger funkis 117, men tänkt som villa. Hitills har det funkat bra, plattan är gjuten och snart kommer första husleverans.
Om man väljer ett husföretag med delad entreprenad, som värsåsvillan har, ligger alltid mycket ansvar på en själv och det tror jag många inte riktigt förstår. Entreprenörerna har ju ingenting med företaget att göra, det är säljaren som ordnar och säljaren är ju en person som är "agent" för husföretaget. Om man har egna kontakter som kan man ju hellre ta dem om man inte tror agenten fixar bra personer. Man måste ju då också förstå att denna agent såklart kan vilja sälja på en så mycket som möjligt (fast inte vår) för sin egen skull, men det måste man ju kunna säga ifrån om.
Vi ordnar plattsättare och rörmokare själv och sedan kör vi all inredning själv, t.ex. lägga golv och bygga kök.
Mvh och lycka till/ J
 
Vi skall under våren bygga ett fritidshus från Värsåsvillan - ett Björkö 79 som vi har ritat om en hel del.

Hittills har samarbetet fungerat mkt bra och vi är jättenöjda med vår säljare/agent. Han är snabb med att ge svar på de frågor vi har och det han inte vet kollar han snabbt upp med fabriken. Kontakten med fabriken har också fungerat bra, då vi har varit i direktkontakt med några inom produktionen för detaljfrågor.

Vi kommer också att bygga med delad entreprenad, där vi som byggherre tar in de entreprenörer som vi önskar. Vi kommer dock att göra det mesta själva.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.