Vi är på gång att åka över till Polen och försöka hitta lite till vår renovering. Det skrivs mycket att IKEA köken ligger bra i pris i Polen. Det skrevs också att HTH kök låg mittemot IKEA är det någon som vet om dom håller samma bra priser eller är det som i Sverige. Har letat på många gamla trådar här inne och även pratat med polenshopping men inte hittat något. Är det någon som nyss har varit i Polen och vill dela med sig. Det verkar ju så billigt och roligt att åka över. /TACK
 
Hej,

när vi var på jakt efter IKEA-kök för ett par år sedan jämförde vi pris mellan IKEA Sverige och Polen på de respektive hemsidorna. Vad som förvånade oss var att det var i stort sett ingen som helst skillnad mellan priserna.

Du kan ju testa med att gå in på hth.pl och se om du kan finna några priser att jämföra med de svenska från hth.se (om de nu publicerar priser...). Samma jämförelse borde gå att göra hos flera olika köksleverantörer. Ett alternativ är ju annars att maila en butik och be om pris på ett par specifika produkter, vilka är lätta att jämföra med svenska motsvarigheter.

Lycka till!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.