Hallo
Planerar att köpa och placera ett swimspa nedsänkt i min trall som står på berg. Där den ska stå så är berget format som en v dvs med höga kanter på två sidor ( förstod någon det??). Enklast blir då gissar jag att bygga upp två väggar så att det går att gjuta denna platta. Någon som vet vad kostnaden kan hamna på om man tar hjälp av ett företag för att fixa detta? Plattan ska vara ca 6x 3 m. Bor i Sthlm.
 
Ställ en fråga till ett företag som kan utföra detta. Skriv ned ett förfrågningsunderlag med bilder. Att svara utan mera info går ej
 
S Stolsben skrev:
Ställ en fråga till ett företag som kan utföra detta. Skriv ned ett förfrågningsunderlag med bilder. Att svara utan mera info går ej
Hej . Tack för svar. Men för att få ett hum så vad skulle en platta på plan mark med dom måtten kost?
 
Allt mellan xxxx till yyyyyy kr per m2 beroende på tillgänglighet, underarbete, konstruktion, materialval, förutsättningar mm. Kan gå ner mot zzz kr per m2 inklusive stor egeninsats. Beskriv dina förutsättningar så finns säkert många som kan ge sina erfarenheter.
 
  • Gilla
Stolsben
  • Laddar…
Priset är till mycket stor del avhängigt hur lättillgängligt det är att gjuta. Går det att komma ända fram med betongbilen, eller behövs pumpbil?

Tippar på att priserna börjar på ca 25-30 tkr utan pumpbil.
 
  • Gilla
Stolsben
  • Laddar…
Du kommer få bäst svar om du kontaktar ett antal firmor och har förberett ett underlag som alla får, så att de bygger offerten på samma underlag. Se till att de kommer ut o kollar på plats.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.