Någon som har IKEAs: Mammut-serie för barn och/eller taklamporna "Smila Moln" och "smila sol"? Jag skulle vilja veta hur nöjda ni är med dem.

Mammutserien: Är de praktiska, får det plats mycket i garderobe, hur fungerar det med säng, bord stolar etc.? blir det lätt "förmycket" i ett rum med färgglada barntapeter?

Smila moln: Hur stort rum sitter er lampa i? Ger den en bra belysning.

Smila Sol: Hur stort rum sitter er lampa i? Ger den en bra belysning. Blir ljuset jobigt gult?
 
Vi har smila sol i barnens lekrum. Kan nog påstå att ljuset inte är det mest behagliga.
Det blir ganska gult, men det beror säkert också på hur starka lampor man väljer att sätta i.
När lekrummet försvinner, försvinner även lampan.

// Fia
 
Mammut barnpall är direkt livsfarlig, den välter jättelätt! Våra barn drog i backen en eller annan gång innan pallen åkte ut med god fart.

Vidare så rekommenderar jag helt klart att man tonar ner i barnens rum. Vi har varit där och redan gjort misstagen... (en gång, för barn nummer två gjorde vi rätt). Satsa på några få (barn)detaljer som lätt går att byta ut. Det finns ingen anledning att ha en speciell barnlampa t ex.

Välj bra vanliga möbler och belysning och enfärgade vanliga tapeter vilka t ex kan piffas till med wallies eller kanske en bård.
 
finns något som heter breja Breja barnmöbler. liknar vuxenmöbler fasst för barn. verkar vara högklassiga barnmöbler. kan rekommendera krabat. KRABAT & CO AB. lås er inte fasst vid ikea även om de e billigt. satsa på kvalitet til lbarnrummen också. säkerhet av möbler är ju viktigt till barnen med. lycka till
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.