Hej på er! :)

Jag och sambon håller på att ''fulrenovera'' köket med de sista hundralapparna på renoveringskontot. 80-tals kök som har fått nya (begagnade) och nya (ommålade) luckor... Nu har vi hamnat på handtagen! Färgen på luckorna är ljusgrått, och då är ju mässing / guldhandtag väldigt aktuellt och inne. MEN... De hamnar lätt på våran ''fantasi budget'' i nuläget med några hundralappar per styck i kostnad...

Det gäller totalt 40st handtag. Hittade då dessa på wish: https://www.wish.com/product/5f6df03c3f59ba25e77090c7?source=cart&share=web
Recensionerna är goda, även om man kräks lite av tanken att inreda köket med wish-prylar.
Det jag undrar mest över, är om någon vet med sig att snorbillig ''aluminum alloy'' kan tänkas tappa färg? Ingen lust att ha krackelerade / flagna handtag om 1-3år.

Då finns det samma stil, men dessa istället: https://www.jula.se/catalog/bygg-oc...sbeslag/skaps-ladhandtag/skapshandtag-313575/ Som är rostfria. Lär ju inte tappa färgen iallafall.

Vi är mest sugna på de guldiga, men är tveksamma till hållbarheten. Vid googlande så finns det att läsa att just guldfärgat aluminium är det som tar mest stryk snabbast... Är det någon som vet med sig att så är fallet?

Tack på förhand :cool::giggle:
 
A
Solidt guld är ju bäst!
Allt kan hända med dessa handtag från Kina.
Köp ett större antal i reserv för att efter hand byta de som går sönder och tappar finish.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.