Hej!

Vi har nyligen flyttat in i ett hus med ett fristående dubbelgarage med betonggolv och vattenburen golvvärme. Garaget är ca 7 år gammalt.

I och med covid-19 funderar vi nu på att skapa en liten kontorsyta i halva garaget och funderar på om vi kan lägga in något billigt laminatgolv för att göra det lite trevligare. Är det bara att lägga golvunderlägg och sen klickgolvet, eller finns det annat man bör tänka på?

Jag gissar att det kan bli ganska stora temperaturväxlingar beroende på om vi har på golvvärmen eller ej, kan det skapa problem? Just nu är temperaturen ca 10 grader.
 
S
Såvida du inte använder andra halvan till en blöt bil är det inga problem att lägga laminatgolv. Många som har fast plats på campingar har laminatgolv i förtältet året runt utan att det skulle resa sig eller bli märkbart skadat.
 
  • Gilla
Solinso
  • Laddar…
Är garaget torrt och fint så ser jag inga problem med klickgolv. Ett annat alternativ kan ju vara en korthårig heltäckningsmatta, filtmatta eller liknande. Vi har textilgolv på kontoret på jobbet och det är trevligt att gå på och dämpar också lite ljud. Sån utomhusmatta/balkongmatta är ju inte jättedyr

https://www.bauhaus.se/golv-kakel/matta/utomhusmattor
 
  • Gilla
Solinso
  • Laddar…
Tack för hjälpen, då känner vi oss tryggare med att lägga in ett golv!
 
Tomture61
Antar att det är isolerat under betongen , kan vara klokt att lägga diffusionsplast först .
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.