Är det någon här som har en lite billigare och enklare pool som är runt 3-4meter i diameter som ni är nöjda med och kan rekommendera?

Brorsan har haft en billig pool från trademax i säkert 6-7år som han varit väldigt nöjd med. Förutom att det blivit hål i linern för att den tydligen är väldigt tunn (0,3mm) så han rekommenderade att leta efter något med tjockare liner direkt. Han har köpt till en värmepump i efterhand och har sammanlagt lagt ca 15.000kr allt som allt och byggt in det i ett trädäck så det ser väldigt snyggt o fint ut!

Funderar på om vi ska göra något liknande så grabben (och vi) har någonstans att bada härhemma. Plats för så mycket större pool finns tyvärr inte.

Finns ju oändligt med märken och hemsidor. Så är det någon som sitter inne med lite erfarenhet, info och tips så får ni väldigt gärna dela med er utav den då planeringen inför vårprojekten är i full gång!! :D

Vill helst inte lägga mycket mer än 20-25.000kr allt som allt för poolen och dess tillbehör om möjligt!
 
Hej!

Vi har en intex ultra frame 488 cm rund ovanmarkspool. I somras var det fyra år sedan vi skaffade den. Köpte en 9kw poolpump till den för tre år sedan och håller nu omkring 32 grader i temp. Står uppe året om och tappar bara ur vattnet strax under utlopp och låter den sen stå så till våren. Funkar kanonbra. Linern har blivit lite blek men annars är det inget som hänt med den.
 
  • Gilla
crazytok
  • Laddar…
Vi hade en intex ultra 544cm den med grått stativ som är kraftigare ram/duk än den blåa. Funkade fint under många år innan vi flyttade och tror den står ff. Hade belysning i den och en rejäl sandfilterpump.
 
  • Gilla
crazytok
  • Laddar…
Kan inte hitta någon info på Intex hemsida om hur tjock deras olika liner är? Något ni vet?
 
Det jag upplevde va att den gråa var mkt kraftigare än den blå linern. Aldrig sett några specar på tjocklek av duken
 
Var har ni köpt era Intex pooler?
 
Vi köpte på toys a us då dom fanns. Körde alltid 25% på våren. Men en kompis beställde via eBay eller om det va från en tysk sida. Måste berömma supporten. Lätt o smidigt att beställa delar.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.