hej, ny här men det verkar vara en bra sida

Tänkte jag skulle ställa några frågor.

det är så här att vi kanske kommer att köpa ett fritidshus i sthlm, saltsjöboo, är det nån här som har köpt ett där? vad kostar en tomt där? det är en tomt som sluttar väldigt mycket, tomten är på 2500 kvm, skulle vilja plana ut tomten lite, är det dyrt med fyllning och kanske även en del sten som ska flyttas/sprängas.
Vi har inte bestämt oss om vi ska riva fritidshuset som står där eller bygga på det.
Eftersom vi inte har så god ekonomi än så kanske det är bäst/billigast och isolera och bygga till det som står där? lite i taget. Huset är isolerat med spån nu så hur isolerar jag det billigast? ska bo där året om.
avlopp och vatten finns framdraget till tomtgränsen men inte i huset, vad kan det kosta och dra det fram till huset? tror ni som vet att det är en bra affär o köpa tomt där? kommer tomtprisena och stå sig?
tacksam för svar.
 
Hemmakatten
Saltsjö-Bo är hett, hett, hett! Med tomtpriser som är rakt stigande. Går inte att göra en dålig affär där. dessutom håller man nu på att installera kommunalt VA där i flrea etapper.
En sommarstugetomt (som de alla är från början) är dyr redan nu i inköp. Möjligtvis är det så att många pensionärer känner sig tvingade att sälja eftersom de inte klarar av den kommande avgiften för kommunalt VA (flera hundra tusen kronor) och att det är därför relativt många fastigheter är till salu, och därför (möjligtvis något lägre priser just nu)
 
vi har haft en sådan tur att vi har fått tag på en tomt för bara 1 mille, det känns som ett bra pris :)
skönt o höra eftersom man aldrig vill göra en dålig affär...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.