...har säljaren kommit och kollat på tomten, eller har han bara kollat på tomtkartan, och därigenom satt ut vart huset skall stå? :-/ Hur funkar det kring detta igentligen? Trodde att alla säljarna var intresserade att komma ut och titta på tomten och sätta upp pinnar på hur det skulle kunna se ut med olika exempel ???

Hur har det gått till för Er?

/Maria
 
Nä, hos oss var det ingen intresserad säljare som vill ekomma ut och titta. Jag föreslog det ett par gånger men det blev bara: Javisst, det skulle vi väl kunna göra någon gång...

Han satt bara med nybyggnadskartan och tittade. Han har dock åkt förbi tomten efter kontraktsskrivande då han var ute och kollade in ett par andra spekulanters tomt >:(

Det är nog ändå relativt vanligt att de är ute och kikar på tomten om man begär det.
 
Våran säljare föreslog själv att han skulle komma och titta och tillsammans med oss avgjöra plaseringen av huset, samt bedömma utfyllning av tomten. Om han inte hade föreslagit hade vi gjort det ;)
Vi hade med karta och ritate upp på den hur huset ska ligga.

mvh hanneli
 
Vår säljare ville direkt börja på tomten. Vi var inne på ett etage hus först, men han sa direkt att vi skulle bygga souterräng.

Och nu flyttar vi in om 2 veckor! Underbart!
 
Vår säljare var ut och tittade på tomten, i och för sig efter vi bestämt hus, men för att han skulle få en uppfattning om väg och hur tomten såg ut.
 
Vi hade vårat första möte med vår säljare på tomten (även övriga vi var i kontakt med var ute och tittade). Modell och var på tomten huset skulle ligga funderade vi ut helt själva.
 
Vår säljare var med ut till tomten två gånger innan vi hade bestämt husmodell för att hjälpa till med hur vi skulle placera det och vilken typ av hus som var lämplig för tomten.
 
Vår säljare var ute flera gånger på tomten innan vi fick offert. En gång med grundföretaget. Detta i kombination med en geoteknisk undersökning gjorde att vi fick fast pris på mark och grundarbetet.

Säljaren såg också direkt att huset måste lastas om eftersom vägen till tomten var för liten att köra fram med långtradare. Bra att veta om den extra kostnaden i förväg...

Berit
 
Två av de husleverantörer som vi pratar med har varit ute på tomten och visat stort intesse.
 
Vår säljare var med på tomten och hjälpte oss att komma fram till vart huset skulle placeras. Det var bra det för han sa saker som vi själva inte tänkt på. Nu ligger huset perfekt på tomten=)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.