Hej! Vi har nu fått tillåtelse av hyresvärden att lägga ny gräsmatta utanför våran lägenhet eftersom den är i så dåligt skick. Hyresvärden står för kostnaden och kan tänka sig betala ganska bra för gräset, men vad ska man egentligen välja, rulla ut gräsmatta eller så gräsmatta? Vi har inga maskiner till hjälp utan allt kommer göras för hand och området är på ungefär 40kvm.
 
Rulla! Snyggt och snabbt och enkelt!
 
  • Gilla
GoC och 1 till
  • Laddar…
F
Kosta på dig att hyra en jordfräs, du rullar inte ut gräs på en sliten dålig gräsmatta utan det behöver markkontakt. Fräs upp den gamla gräsmattan och kratta samt dra det rakt. Grundgödsla och rulla ut. Är det lägenhet och möjligheten till riklig bevattning inte är möjlig så håll lite på det så det inte är så förbannat varmt. Gräsrullarna måste ut samma dag som dom levereras och två personer rullar redigt ut 40 m2 på en timma om underarbetet är klart.
 
Rulla ut :)
Men... Vattna, vattna, vattna.... Vattna lite till å lite till! Men inte om det skall vara strålande sol och 30grader... då finns risk att du bränner mattan. Då vattnar du rikligt på kvällen istället :)
Kör hårt!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.