Jag behöver sätta upp massa lister och foder och tittar runt efter en elektrisk pistol. Jag vill även ha den för att sätta ihop lådor, jiggar och liknande. Detta är lite onödigt eftersom jag redan har en tryckluftsdriven, men eftersom jag bara hinner göra grejer efter barnen somnat så går det lite bort pga att kompressorn låter så. Den är dessutom kass och lämnar stora märken och skjuter blindskott 2/3 gånger. Jag känner dock inte riktigt att jag kan motivera att lägga några större summor på detta.

Jag har sett att det finns gott om nätdrivna häftpistoler som även skjuter dyckert för väldigt mycket mindre pengar än en batteridriven dyckertpistol. Jag antar att de funkar på ett annat sätt? T.ex. denna för 1000 kr https://www.proffsmagasinet.se/mask...o&utm_medium=display&utm_campaign=lowerfunnel. Jag har även kikat på denna stiftpistolen från Makita https://www.bauhaus.se/stiftpistol-makita-pt354dz-10-8v-utan-batteri. Makita är de enda jag har batterier till. Tror ni något av dessa alternativ hade funkat för mina behov?
 
Allt är lite snett och vint i vårt hus och man får böja dit listerna. Tror ni listerna kommer lossna om man kör med stift (som då inte har huvud)?
 
A arasmus skrev:
Allt är lite snett och vint i vårt hus och man får böja dit listerna. Tror ni listerna kommer lossna om man kör med stift (som då inte har huvud)?
Allt beror väl på underlaget, i endast gips så kommer det nog lossna. Men om det är trä bakom så kommer det aldrig lossna
 
Jag har en 18V Makita stiftpistol. Jag har använt den mer än vad jag först trodde jag skulle göra.

senast så sköt jag fast kvartsstav längs min trapp och det är en ganska rejäl böj på den. Sätter stift rätt tätt istället, typ 10 cm.

Fördelen är ju att man inte behöver spackla igen hålen, de fylls ut av ett lager färg..
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.