A
Vi ska byta diskmaskin till en integrerad diskmaskin. I det ingår även att montera en diskmaskinslucka. Därutöver ska vi byta kommod i badrummet men behålla handfatet. För den installationen kommer en del silikon mot vägg och handfatet behöva tas bort och appliceras på nytt.

För såväl renoveringen i köket som badrummet finns vatten och sånt installerat. I badrummet finns redan nödvändiga hål borrade då det är fråga om att byta ut kommoden till en av samma modell (samma mått och skruvhål osv).

Fixar man detta själv utan erfarenhet eller bör man ordna hjälp?
 
Bilder underlättar... Vilka moment är du osäker på? Är det bara vattenanslutningarna du oroar dig för så tror jag att det ska gå bra, bara du har teorin klar för dig, och den kan du säkert hitta här på forumet och Youtube. Håller du inte på med hantverk alls och känner dig osäker på hur du byter själva kommoden i sig kanske du är ute på hal is. Jag skulle nog säga att det avgörs lite av hur länge du kan vara utan diskmaskinen. Har du råd att vänta på en hantverkare några dagar om du skulle misslyckas när du försöker själv?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.