Hej

Skulle uppskatta om någon hade lite priser på 1 1/2 plans med balkong nyckelfärdigt?
Vi har ju tittat på 1 plans men som alltid många tankar far i huvudet och ju mer man tänker känns 1 1/2 plans bättre på något sätt. Iallafall för oss.

KOM AN HIT MED PRISERNA BARA ... :D
 
Beror på hur många kvm det ska vara, men räkna med 10-12000kr/kvm.
 
Oj, det beror allt på vilken tillverkare och standard ni vill ha.

Rent generellt blir m2-priset lägre vid 1,5 plan (eller 2 plan) jämfört med 1-plan. Detta pga att grunden är en stor del i totalkostnaden.
 
Vi skall bygga på landet och får knappt huset värderat över miljonen så vi måste komma ner prismässigt och försöka köra på lite egna entreprenader. Lösvirke är ju inte dumt men vi kan inte riktigt SÅ mycket så därför valde vi att istället fixa ovanvåningen själva.
Vi kan ju typ måla utvändigt osv jag skulle vilja ha en budgetvariant men som inte snålar för mycket på kvaliteten liksom... :-/
det kanske inte går men kanske...
 
En annan faktor är om ni vill köpa med materialsats för övervåning, eller få isolerad övervåning men oinredd, eller ...

Vi har tittat på alternativ med oinredd övervåning men inkl materialsats, med takkupa men utan balkong, och då har vi hamnat på ca 1,25 - 1,4 MSEK om man inte räknar in tomt, grund och anslutningar.

En del tillverkare har speciella "budget" husmodeller som är billigare pga att planlösningen är mer eller mindre "fast", men standarden är ungefär som vanligt.
 
Titta på www.smalandsvillan.se så får ni en uppfattning om priser och utgångsstandard för hus med inredningsbar övervåning. Enkelt och komplett.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.