Funderar på att Bygga Mästergården i Skåne. Har letat i tidigare trådar, men har inte hittat mycket om detta hus.

Vet någon vad det kostar nyckelfärdigt? Andra erfarenheter från detta hus?

Vore tacksam för svar
 
Intressant att höra vad då fick för besked. Har kikat på detta hus och anser att det är väldigt fint. Har inte hört någon prisuppgift alls tidigare. Min egen förfrågan, om än en ganska svävande sådan, förblev obesvarad.

Skulle dock själv vilja ändra lite detaljer, som t.ex. högre tak i nedervåningen (2.70 eller kanske 2.80?) och överhuvud taget en planlösning som mer liknar deras "Harmoni" i stället (annan trappa, större sovrum etc). En fundering är också att lämna övervåningen oinredd (förutom toa/vvs etc) för att kunna ta det jobbet själv.
 
det uppgift som jag fick av säljaren var att huset skulle kosta ca 2,1-2,2 miljoner (exkl tomt) med putsad fasad. Dock visade det sig att vi inte kan bygga huset på vår tomt pga gällande planbestämmelserna (höjden).

nu är vi inne på Trivselhus 536 (med förhöjd tak) istället som inte har samma öppna ytor som mästergården, men istället erbjuder större rum, balkong och annat gott! Priset verkar vara detsamma...

 
Maltes skrev:
Nu är vi helt inne på att bygga Mästergården.  :)Vi var och tittade på ett i måndags och det var fint.  
Kanonfint hus :) Vad räknar ni med att huset kommer att kosta komplett och färdigt inkl. grund (dvs. utan tomtkostnader)??

//Christina.

*EDIT* Är det platta eller krypgrund ni kommer att ha??


 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.