Jag har lite undringar över LB-hus. Kan man ändra i planlösningarna? Kan man t ex förlänga husen osv? De visar ju några "specialhus" på sin hemsida.... Vilka andra husleverantörer kan man jämföra LB-hus med - kvalitets- och prismässigt?
 
Du kan inte ändra på Hökenserien, men de andra går bra att ändra. (enligt säljaren här i alla fall)
 
Ugglan serien ska inte heller gå att ändra på, vill man får man göra det på plats med snickaren.
 
Haft kontakt med säljaren från LB-hus ikväll och enligt honom var det inga som helst problem att ändra något..... Han var väldigt trevlig! Vi återkommer efter mötet (ca 2 veckor).
 
Vi har precis beställt ett Pärlugglan från LB-hus och det går att göra ganska mycket utöver deras "standard", men man får ta det antingen vid byggmötet eller i en separat bilaga i kontraktet. Vi flyttade inga väggar, men har lagt till och tagit ifrån saker som inte varit officiellt möjligt
 
Hej!
Självklart kan du ändra om du är villig att betala!
Vi har köpt ett hus från LB men det tog många hus och förhandlingar. Vi utgick först från hus i deras katalog och ändrade planlösning och fönsterplaceringar så det skulle passa oss, men det blev väldigt dyrt! Vi tyckte inte alls att kostanderna för ändringarna var rimliga. Då lät vi deras arkitekt rita upp ett hus enligt vad vi ville ha och vår budget. Då gick det bättre! Allt bygger ju på moduler och exakt vad varje modul kostar är svårt att veta själv.
/Lina
 
Fast i Hökenserien o ugglanserien är det inte möjligt på samma vis...Priserna på dessa hus hålls nere "tack vare" att inte så många tillägg o ändringar är möjliga. Men att ta vissa saker med snickaren på plats är ju fullt möjligt.
 
Jag har hört att de tar ut en avgift på 75 000:- för att göra ändringar i en husmodell. Alltså utöver själva förändringarna.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.