Hej!
Jag bor i Stockholm.Vi har precis flyttat till en ny lägenhet och börjat inreda den. Tyvärr hittar vi inte alla möbler som vi vill ha och därför har jag börjat rita de själv. För att tillverka möbler behöver jag en snickare. Är de någon som känner till en duktig möbelsnickare? Någon som kanske anlitat en själv och kan rekommendera?

Tacksam för alla tips.
MVH
Gelena
 
Lät snickra ett matbord från http://www.formverkstan.se/. Jag vet inte om det var billigt, men det blev väldigt bra och snickaren var väldigt trevlig att ha och göra med.
 
Hej!

Tack så mycket för alla svaren. Kollade alla länkar men eftersom vi bor i Stockholm kan vi bara använda oss av snickare i Stockholmsområdet. Jag ska absolut ringa till Formverkstan och prata med dem ;)

MVH
Gelena
 
Kolla http://www.max-trabyra.se/ , säkert inte billigt men mycket duktiga.
De har ett kök utställt på svensk byggtjänst.
 
Hemmakatten
Joel Hallberg i Kungsängen, tel 08-58172935, är finsnickare/möbelsnickare. Han är avtalspensionerad och har nu en egen firma hemma. Han har bl.a. ansvarat för Berns kök o ritat o byggt nytt efter en brand. Han har också gjort fönster till gamla kulturhus efter gammal förlaga och en del annat. Han har för oss gjort en mycket snyggt trärasterskärm i geometriskt mönster med dold infästning samt minimalt dövade kanter (vilket kräver mycket bra virke o yrkesskicklighet) efter ritning gjord av arkitekter. Vi är mycket nöjda. Priset var också mycket rimligt, men samtidigt ska man komma ihåg att handtillverkat kostar. Vi kommer med all säkerhet att anlita honom i vårt nya hus för diverse olika finsnickerier, badrum.
 
Priset är inte helt oviktigt eftersom vi tänker beställa flera möbler. Men vi ska absolut ta kontakt med alla rekommenderade snickare, sedan får vi se vem vi kommer att ha råd med.

Tack för alla tips!
 
Hej alla som letar efter duktiga yrkesmän!

Med risk för att vara lite partisk, så vill jag tipsa om en hemsida (som jag uppdaterar ;) ), där bl a hantverkare, specialsnickerier etc finns listade. Om de har hemsidor så finns det här länkar till dessa.

Gemensamt för de här företagen är att de finns i Hälsingland, men många av dem gör jobb i tex Sthlm, så de är säkert vana att lämna offerter som är anpassade för er.

/Svensson

http://www.woodex.se
(klicka på "Företag i regionen")
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.