Har tittat lite grann på Anebyhus "billighetsserie" självklara villor.
Vi har tänkt oss ett 1½ plans hus.
Är det någon som har synpunkter, bilder, priser? Allt är välkommet!  ;)

 
Hej!

Vet av egen erfarenhet att Anebyhus utan knussel lämnar priser och information via mail mycket snabbt. Själva fick vi svar dagen efter. Skicka iväg ett mail och be att få prisuppgifter på hela serien med självklara villor.

//Impossible
 
Har samma erfarenhet av Anebykontoret i Linköping. Snabba svar och prisuppgifter. Föll dock för ett annat husföretag pga pris och ännu bättre service!  :)
 
Vilket husbolag blev det istället ?

PåG med husbygge i Grebo
 
Körde med ett egetritat Vallsjöhus istället! Bättre pris och ännu bättre service. Se min hemsida om du är intresserad av detaljer kring bygget!
 
Vad fick ni betala för erat vallsjöhus? Kan de erbjuda totalentrepenad och nyckelfärdigt? Jättefint blir det iallafall
 
De bygger inte på totalentreprenad men ordnar och samordnar kontrakten med alla kontrakten. Det känns som en totalentreprenad eftersom man istort sett kan välja att inte göra någonting själv. Vi har valt att göra ganska lite själva. Vi ska "bara" spackla och måla invändigt samt även måla utvändigt själva. Dock har vi valt att ta bort en hel del grejjor från Vallsjöhus för att köpa egna t ex vitvaror, ventilationssyste och FLVP, fönsterbänkar osv osv osv. Vi har även valt att gjuta vårt mellanbjälklag och ha golvvärme på entréplanet istället för det traditionella träbjälklaget.

Eftersom vi har valt ganska många dyra tillval så ligger vårt hus nog lite i överkant vad det kostade i första kalkylen vi fick. MEN, om du är intresserad av något hus (ur i stort sett vilken katalog som helst) så slå en signal till närmaste Vallsjöhuskontor så får du säkert pris omgående! De räknar ut priser snabbt enligt min erfarenhet!
 
Tack för svaret :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.