A
Hej!

Förvarade kycklingbens-förpackning på balkongen i november månad och när jag tog bort de cirka 2 veckorn senare, hade det fastnat avlagringar av blodet som rann från förpackning! dessa avlagringar finns fortfarande kvar!

Vad ska göra för att få bort avlagringarna?
Kalkosan testade jag med i en timme för en vecka sedan, men det har inte gått bort!!!
 
Cheesen
Kallt vatten. Men det kan behövas ganska mycket
 
A
Cheesen Cheesen skrev:
Kallt vatten. Men det kan behövas ganska mycket
har gjort det nu, men utan resultat
 
A
finns det någon som vet?
 
Oxalsyra borde fungera. Finns på Jula och andra köplador.
 
Cheesen
ritva_1950 skrev:
finns det någon som vet?
Ja om inte kallt vatten fungerar så är det svårt. då har proteinerna i blodet härdat.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.