Hej! Vi håller på att buda på ett hus som vi kommer vilja bygga ut. Vi vill bygga ut ca 40kvm, endast bottenplan och där ska finnas kök (vatten, avlopp fläkt ska inte flyttas) och en matsal dvs bara el som ska flyttas med ut. Utbyggnaden ska kläs i panel och vi tänker göra det invändiga själva.
Vad tror ni att det kan landa på? Mellan tummen och pekfingret?
 
800.000 - 1.200.000:-. Om du inte berättar mer om tänkt byggteknik eller vad det ska vara för standard på saker och ting.
 
  • Gilla
Mikaelw86 och 1 till
  • Laddar…
BirgitS
Jag tror de som senast har berättat i forumet vad priset för en tillbyggnad blev landade kring 40 000 kr/kvm och då var det vare sig kök eller badrum, dock gjorde de väl inte så mycket själva. Sen beror det ju på vad ni menar med att göra det invändiga själva, inkluderar det allt från att sätta upp isolering eller bara målning/tapetsering.
 
Gör ni insidan bör ni kunna komma i spannet 400-800k. Vi byggde ut 60m2, det mesta själv utom platta/markarbete, falsat plåttak, isolering och vvs. Då är det 8m2 badrum, 2 sovrum, Matsal. Landade på 800k, vädertät utsida tog oss nog 300h (amatörer) så lägg på 250h hantverkartid, dvs 100k så ligger vi på 15k/m2.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.