Är det någon som vet nåt.Känns ganska okända.
 
vi bygger onsalavillan 152 med vidbyggt garage.
 
Snickarna Börjar stomresa på Tisdag .
Resningen beräknas ta ca 2 veckor, Sedan tar vi över och bygger klart .
 
Millis:

Vad fick ni ge för Onsalavillan 152? Har ni valt till några tillval? Vi är nämligen också nyfikna på denna modell, efter att ha beskådat den på Husknuten i Frölunda. :)
 
898,900 Med sammanbyggt garage på 39,7kvm uppen spis och kök i full höjd.Torktummlare i stället för tork skåp. Men det inngår ingen vvs ingen el inga golv eller färg och tapet. värme panna och ventilation är med.
 
@mille1000

Hej,

Du får gärna berätta om hur det går för er och hur det har fungerat.
Vi är själva mycket intresserade av OnsalaVillan 131.

Mvh
Idapi
 
Bygget flyter på bra, taket är läktat pannorna kommer på fredag. inne spikar vi gles panel för fullt, måste va klart innan pannorna kommer på. rör firman har kopplat en provisorisk värme panna på golv värmen. Elektikern vill dra rören på vinden före lösullen... han får man jaga. Ytter dörrarna komm i dag 2 Veckor för senade. tur att man har sparat semestern de e mycke jobb. :)
 
Nu är 733 meter Glespanel hand spikad i taket pannorna är utplacerade bara kapning kvar av 6 nockar och 4 ränndalar.... Elektrikern har börjat dra Elen. När kapningen är klar ska jag dra ventilation på vinden innan jag beställer issoleringen. fan va trött man blir på kvällarna!!!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.