Vi har hittat en tomt som man endast får bygga ett en-plans hus på. Vi vill helst ha ett två plans hus men det verkar som vi måste tänka om. Har Ni några tips därute på trevliga en-plan hus? Är öppen för alla förslag nyfunkis etc. Vi behöver 4 sovrum. Tomten är plan på 800 kvm. Vi tänkte även bygga pool på en gång. Hej på Er ! :)
 
Vi bygger ett enplanshus som i stort ser ut som LB-hus Lommen. Vi har dock förstorat detta och ändrat om lite i planlösningen. Vi har inte kommit så långt än, men vi behövde många sovrum och då passade detta bra. Hoppas det blir som vi tänkt oss när det blir klart!!
 
Boro har några schyssta enplanshus faktiskt. Bla Halland som finns som visningshus på husknuten i Göteborg.
 
LB-hus Lövsångaren har en bra planlösning med 4 sovrum, men det är inget funkishus... Har även varit inne i en Lommen och den verkade också var ok.

Var lite inne på Lövsångaren, men det blev en Ugglan 159, syrran skall däremot bygga en sådan...
 
Eksjöhus Lyckan Funkis, går att välja till en vinkel då blir det 138 kvm. Jättefin planlösning!! 4 sovrum, öppet mellan vardagsrum & kök, 1 badrum + 1 wc.
 
hej, vi ska bygga lilla herrgården med myresjöhus. Riktigt bra tycker vi. Vår tomt är på 850 kvm och jag tycker vi fick bra med plats på den, tyvärr bara carport ist för garage som vi ville ha först. Huset är klassiskt utanpå men riktigt modernt inne med nedsänkt golv i vardagsrum samt ryggåstak i entré och vardagsrum samt takfönster i vardagsrummet. Tor att det kommer bli kanon
 
vart ngstans i pris hamnar lilla herrgården?
 
;D Stort Tack för alla svar !! Många fina hus. Hade sett fel på tomt storleken den är 1046 kvm vilket var positivt.
 
Vad jag hörde nyligen var att Lilla Herrgården låg på 1,6 utan "finesser" som nedsänkt golv och ryggåstak, i Uppland. Uppsalakontoret levererar MED golvvärme vilket tydligen inte är standard.
 
a-hus har Laröd som jag gillar planlösninga på, Boro Rymd, Eksjö Lyckan Funkis etc....
 
vårt landar på 1890k, då med en massa tillval Ex, nedsänkt golv, ryggåstak, annan entré(frontespis) uppgraderat kök, rostrfia vitvaror, fläktkåpa och bättre tvättmaskin och torktumlare, takfönster, fönster från golv till tak i vardagsrum, golvvärme i hela huset(fjärrvärme), braskamin, andra fönsterspröjs samt en carport med förråd. Sedan har vi extra på el och för annat kakel, men dom kostnaderna vet vi ej ännu.

Vi bygger i dalarna och utg pris var 1,6 och då var golvvärme med, detta är för totalentreprenad...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.