Hittade ett gammalt fint trägolv under skivor och linoleum. Allt toppen tills vi kom till sista hörnet där golvet slutade i en ca kvadratmeter stor oregelbunden cementklump. Här har en gammal kakelugn stått. Golvet i övrigt är otroligt välbehållet och vackert men vad gör vi i cementhörnan? Cementen är i nivå med golvet men det finns inget snyggt avslut på plankorna.
Någon kreativ där ute? Rummet är ett sovrum på ca 13 kvadrat och ganska lågt i tak med bjälkar. Huset från ca 1790. Det är inte aktuellt med ny eldstad då den rökgången är borttagen.
 
Vi har samma sak i vardagsrummet på övervåningen och det vi har gjort för att täcka plattan så länge (i väntan på kakelugnen) är att täcka plattan med kakel och sätta dig en hel drös med ljus.

Hittade bla. gigantiska "kyrkoljus" så hela plattan är täckt.
 
Totte_S
Ställ en kamin på den ::)
 
Vi hade samma i en lägenhet som vi renoverade. Vi slipadeupp och oljade in betongen, sedan hade vi blommor i det hörnet.
 
Precis, sätt en kamin. Eller bila upp några centimeter och försök hitta snarlika plankor och fyll ut. När du slipar allt och behandlar kommer du inte se speciellt mycket av det.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.