Lite av samma problem här - men inte så mycket än - vi håller nämligen på att måla men visst spricker det här och där och skevar i skarvar. För oss är det dock inte bara solsidan utan jämnt fördelat över hela huset. Vi har också kommit fram till att träet inte har varit torrt nog vid uppsättning.

Lösning? Vet inte. Ska dryfta det med en målare.

Snygga färger ni valt! Vilka kulörer har ni använt? Vilken typ av färg och vilket märke?

Krav mot husleverantör? Vet inte, vi hade delad entreprenad och lockläkten spikades upp på plats men det som krymper och spricker är det som levererades från hustillverkare och det som entreprenören satt upp.

Är/blir inte förvånad över någonting längre - vi har/har haft så mycket problem med husbygget så det är svårt att orka tänka på eländet ibland.

Hör av dig om du får någon lösning på det!
 
Det ordnar sig alltid med husproblemen! På det ena eller andra sättet. Men ibland tar det mer på en än annars. Det finns en del trådar som jag skrivit där det står en del om det men man kan inte bara tänka på det. Det är alldeles underbart där vi byggt - vi har söderläge på baksidan och öppna fält efter det. Det är lugnt och skönt - lagom tyst och vi har en stor tomt som vi bara älskar. Alla tre barnen trivs i skolan och min fru har till o med cykelavstånd till jobbet.

Färgerna som vi använder är Beckers villafärg (alkyd)och vi har Utevit och Pärlgrå på knutar etc. Vi var först inne på gröna knutar men kunde inte hitta rätt nyans. Med den här grå känns det som om vi hamnat rätt.

Har snackat med en målare nu och han säger också att det är trät som inte har torkat tillräckligt innan montage. Men vad ska man göra åt det?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.