Svar: Alternativ 2. Tre våningsplan.

Barnens önskan är att vi ska bygga en pool men just nu har vi bara damm under sängen och det går ju inte att bada i....
Vinner vi en robot så slipper vi lägga massa tid på städning och kan gå ut i trädgården och gräva ut för en pool istället.
 
Alternativ 2.

Har alltid varit intresserad av en robotdammsugare men aldrig haft råd. Med ett karpaltunnelsyndrom i armbågen har dammsugning blivit en syssla som inte görs så ofta som det bör, därför skulle denna dammsugare få sättas på prov hemma hos oss.

Annelie Hultberg Annelie Hultberg skrev:
Tävling: Låt värstingroboten sköta städningen!
 
Svaret är alternativ 2 (3 våningsplan)

Jag har av en märklig anledning hela tiden massa sand på golvet, kanske är det för att det är nära till en sandstrand? Det skulle vara grymt skönt att slippa dra fram det sladdburna åbäket varje dag och lägga den tiden i trädgården istället, och grymt skönt utan sand i sängen ;)
 
Alternativ 2.

Motivering: Hade varit kul att testa om den klarar av två våningar med tre småbarn och hund! Challenge accepted?
 
Svaret är alternativ 2: 3 våningar.

Toalt 10 mänskliga fötter drar in omänskligt mycket skräp varenda dag! Henry, min gamla trotjänare till dammsugare är grymt effektiv mot detta berg av smuts, men han han en sak emot sig och det är att han inte gör jobbet själv. Han kräver ständigt mig eller min bättre hälft vid sin sida för att utföra jobbet.

Vore en dröm att varje kväll lägga sig med smutsiga golv, när man vet att Henry fått gå i välförtjänt pension och Neaton tar över, utan gnäll kliver på nattskiftet, så man får äta frukost utan att känna massa lort under fötterna!
 
Alternativ 2.

Tänk va mycket tid man kan få över med en sådan tingest i huset, slippa dammsuga varje dag pga. 2 st småbarn som lämnar smulspår överallt, slippa få ris som fastnar i strumporna och som är omöjliga att få bort, slippa få in sand i skorna när man tar på sig dem.

Kan ju inte bli annat än bra med en Neato Botvac D7 i huset!
 
Alternativ 2

Med tre katter och två kaniner i huset så hade den avlastat ordinarie dammsugarpilot
 
Svaret är alt 2.alltså 3våningar.
Tänk om jag denna fick vinna, då skulle min ångest försvinna. För jag i julklapp gav en robot till min fru, men att välja Phu. Så hon fick välja modell men hon är så jävla snäll. Så tycker ej vi detta behöver när pengarna går till badrum och plånboken blöder. Så än står hon utan julklapp, så det är inte så snabb. Tänk om jag bara på posten kunde denna hämta, då skulle nog hennes hjärta klämta! Jag älskar henne!
 
Svaret är alternativ 2: 3 våningar

Jag har faktiskt inte själv behov av en städrobot men vinner jag så skulle min mamma få den då hon är gammal och dessutom har sjukdomen kol och helt enkelt inte orkar att städa. Jag bor två timmar bort från henne och kan inte hjälpa till så ofta som det behövs.
Men roboten skulle kunna hjälpa henne utan att jag var där
 
Svar: 3 våningsplan.

Ordspråket lyder ju ”bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete”, men jag är nog ändå förespråkare av att någon gång då och då få det dammsuget. Och eftersom ett-åringen inte lärt sig städa upp efter sig själv faller det på mig. Och eftersom jag är lat när jag kan behövs en robot till det hela.
Stort tack för vinsten!
 
S
Alternativ 2

Med en svart hund och vita golv dammsuger jag tre gånger om dagen just nu. Hade varit väldigt trevligt att låta en robot göra det jobbet istället så jag kan renovera huset istället :sweat:
 
3 våningsplan
Och sen verkar en sådan funktion helt onödig, gör som jag, köp en xiaomi roborock till varje våning
 
Svar: Alternativ 2 (dvs tre vångingsplan)

Vart eviga dag är det samma visa. Ungarna kommer hem, brer sig en limpa mackor, äter mackorna on the fly medan de går till sina rum. Det är som Hans och Greta, bara att ingen plockar upp smulorna efter dem. Inte ens hunden käkar smulorna. Behovet av en robot-kompis är skriande.:cry:
 
Svar: alternativ nr 2

Skulle gärna ha den här hemma som avlastar familjen då min underbara sambo skadats och hushållssysslorna blivit lidande då våra underbara barn tar upp mycket av den vakna tiden för mig då hon har svårt att göra många moment i vardagen
 
Nr2 = 3 våningsplan

Inga ursäkter, är helt enkelt bara kass på att städa!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.