Vi har skickat in förslag på egen planlösning till x antal leverantörer och har nu fått offerter från nästan samtliga. är det någon som gjort som vi? Vilken leverantör valde ni?

 
Vi gjorde så (hade skissat planlösning och huskropp själva). Landade till slut hos OnsalaVillan.
 
Vi byggde med Svenska Modulhus, kollade med massa tillverkare innan och det är många som kan leverera "skräddarsytt" men hos nästan alla så blir det mycket dyrare pga alla ändringar. Vi är mycket nöjda med Svenska Modulhus
 
Gjorde precis som ni. Skickade till Myresjöhus, Vittjärvshus och Vallsjöhus. Vi valde Vallsjöhus mycket pga säljaren men även priset.  :)

Diffen mellan Vallsjöhus och Myresjöhus offert var ca 300 000:-. Säljare på Myresjöhus kommenterade detta med att det inte går att få en sådan skillnad på samma hus. Kanske stämmer men vi är mer en nöjda med slutresultatet! Se hemsidan så får du se!
 
Vi skickade in en skiss + en kravspec till flera olika hustillverkare. Till slut valde vi Eksjöhus för att de verkade ha bästa "totalpaketet".

Det lustaga var att flera hustillverkare inte ens svarade på vår förfrågan...

Lycka till med ditt husbygge.

Kaj
 
Vi har samma erfarenhet som Kajen. Vi skissade på planlösning och exteriört utseende som vi sedan fick renritat av arkitekt. Dessa skisser skickade vi till en mängd leverantörer som vi trodde på men inte alla svarade ens.

Det slutade med att vi valde Mälarvillan. Både pågrund av att de erbjöd oss flexibilitet men självklart också kombinationen mellan kvalitet och prislapp.
 
Tomtägare skrev:
Vi har skickat in förslag på egen planlösning till x antal leverantörer och har nu fått offerter från nästan samtliga. är det någon som gjort som vi? Vilken leverantör valde ni?
Vi tog lång tid på oss och valde noggrannt ut en leverantör vilket till slut blev VårgårdaHus. Därefter tog vi en huskropp som passade i storlek och ritade sedan en helt ny exteriör och planlösning på nedre- och övre plan. Deras arkitekter granskade ritningarna och gav ok.
Allt gick hur smidigt som helst och kostade inget extra. Huset kommer 7'e mars  :)!!!

Mvh Paccus
 
Vi skickade ut egna ritningar till många hustillverkare och vi valde VillaVarm till slut.
(Vårat hus finns på deras hemsida numera och det heter Ersmark -det är där vi bygger nämligen).

Ersmark440.jpg
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.