Är det någon som har erfarenhet av en rödlåda till en gasolgrill?
 
Rickard.
Har rökt en del i en muurikka låda med bra resultat. Det enda jag inte tycker om är att det måste vara väldigt hög temperatur för att det ska bli bra mängd rök vilket ibland inte ger det bästa resultatet. Men detta är såklart en självklarhet när man tittar på dom men ändå en begränsning av denna typ av rök.
 
Rickard. Rickard.ag skrev:
Har rökt en del i en muurikka låda med bra resultat. Det enda jag inte tycker om är att det måste vara väldigt hög temperatur för att det ska bli bra mängd rök vilket ibland inte ger det bästa resultatet. Men detta är såklart en självklarhet när man tittar på dom men ändå en begränsning av denna typ av rök.
Spännande, vad har du kört för något käk?
 
Rickard.
Grönsaker, fisk, räkor med toppen resultat. Älghjärtat blev dock sådär då det inte hann suga åt sig nog med röksmak innan det blev färdigt.

Bara några jag kom på nu lite snabbt.
 
Rickard. Rickard.ag skrev:
Grönsaker, fisk, räkor med toppen resultat. Älghjärtat blev dock sådär då det inte hann suga åt sig nog med röksmak innan det blev färdigt.

Bara några jag kom på nu lite snabbt.
Tack! Det blir att investera i en låda tror jag.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.