HEj Håkan.
Tack för det trevliga bemötandet på telefon vid ett tidigare samtal :-.)

Två frågor:
1. Kan man beställa huset från er med komplett materialleverans dvs allt som behövs för att färdigställa huset? Då syftar jag på VVS,värme/ventsamt el och liknande material? Enkelt och lätt om man får allt nödvändigt material från samma företag även om man måste montera det mesta själv. Dvs komplett hus fast i delar ;-)

2. Om man inte kan komma hela vägen till huset med långradaren, det fattas ca 100m pga svängradie mellan två hus, vad blir avgifterna för att lasta om ? Kan man tillhanda hålla egen maskin för omlastning/flytt av sektioner? (har en kompis som äger en entreprenadfirma så...) :)
 
Ventilationsanläggningen ingår i vår husleverans.
Övrig VVS-utrustning brukar vanligtvis levereras i rörmockerientreprenaden. Upphandlingsunderlag för denna entreprenad ingår i vår leverans.
Vi kan som tillval leverera golvvärmeutrustningen i samarbete med golvvärmeleverantören Thermotech.


Vid begränsad tillgänglighet till byggplatsen kan det bli nödvändigt med omlastning. I så fall kan kranbilen användas vid omlastningen. Tyvärr kan det ta tid eftersom kranbilen måste åka till omlastningsplatsen för att lyfta på husdelarna på flaket. Ett ekonomiskt alternativ är om kunden kan ordna en lastmaskin med gafflar och kranarm. Då underlättas lossningen enormt och krantiden minimeras. Samtidigt får man snabbare huset under tak.

Ring oss gärna så kan vi berätta mer!
 
finns omlatsningplats 100m från huset så det ta ringen större tid och teleskoptraktor går att ordna så..det borde inte vara nåt problem :)
Tack för svaret!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.