Det vi köpte då är redan ute igen flera gånger om ;D Men det är väl för att man byter stil så ofta.Men det blir kanske så när det är hela familjens intresse och jobb är med möbler.

Men lite nytt vill man alltid ha när man flyttar :p Det märks ju också på försäljningen av möbler och inredning.Aldrig någonsin har intresset för ens hem varit så stort som nu.
Förr köpte du möbler som du sen hade tills dom gick sönder. Ofta passade inget i hop och det var ju nästan en synd om du gjorde dig av med något även om det nästan var trasigt :)
 
Vi bygger oxå nytt och jag vill ha nya soffor och en ny platt TV med en snygg bänk till. Känns lite trist att ställa in gamla grejer som man inte trivs med när allt annat är nytt o fräscht,
Får hoppas att pengarna räcker till det oxå ;)
 
Köpt en hel del ”nytt” begagnat. För det finns verkligen fräscha möbler att handla. När man vet vad man vill ha så är det bara att vänta. Plötsligt händer det. Senaste fyndet var en tv-bänk för 350 kr till det nyrenoverade vardagsrummet. (Note: 2 dgr innan annonsen dök upp hade vi kollat in den ny och att den skulle passa fint). Nu ska vi bara hitta soffa, soffbord och matta...:). Lycka till!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.