Jag vill ha en liten diskho med vatten i min köksö men det sa han på Vedum att man inte kan ha för det är för nära spisen, kan det stämma??????
 
Det där låter väl ändå rätt otroligt?
Vi köper kök av HTH och i deras förslag var det en köksö MED kran, men vi valde bort den eftersom vi inte vill ha den.

Ex bilder:
http://image.netmanager.dk/hth/images/2_slåt_vit_gronbeige_-_full.jpg

http://image.netmanager.dk/hth/images/2_slåt_vit_-_full.jpg

Du får nog ringa runt och kolla om det verkligen kan stämma.
En kökssäljare som säger att det inte fungerar och en annan det gör det, hur vet man då vad som stämmer?
...och i vårt fall är ju HTH ett rätt stort märke (i och för sig kan de ha fel ändå).
 
Jag har en liten ho ca 50 cm från spishällen. Homebutiken hjälpte mig rita köket och de sade inget om minimiavstånd från spishällen. Jag kan förvisso tänka mig att det inte är bra om man stänker vatten på hällen. Har man otur kan vatten rinna ner i hällens elsystem och i värsta fall bli elektriskt ledande, i bästa fall går bara spisen sönder.

Jag tycker att en ho tillräckligt stor så att man får ner kastruller för påfyllning, är väldigt praktiskt. Ibland ser man småhoar som är tänkta för att skölja sallad i. De duger inte till mycket.

Byt köksleverantör om du ej tycker att de är tillförlitliga. Min sambo och jag bad om förslag från fem olika leverantörer innan vi bestämde oss för Ballingslöv. Jag vill absolut inte påstå att Ballingslöv är bättre än någon annan, men den inredare vi fick var väldigt stödjande under designfasen. Detta gjorde att vi valde Ballingslöv, vilka tyvärr har en tämligen kass kvalitetskontroll.

MVH/ Erik
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.